22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: Harmadik helyen végeztek Miskolcon az érdi és diósdi cselgáncsozók

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: Harmadik helyen végeztek Miskolcon az érdi és diósdi cselgáncsozók

Két arany- és három bronzéremmel, valamint még két pontszerző helyezéssel összesítésben a harmadik helyet szerezte meg a Diósdi DSE és Érdi Judo Club a hétvégi, miskolci Eb-Mex Kupa nemzetközi versenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ifjúsági korosztály számára rendezett megmérettetésen Hajdu Ilang Anna remekelt, előbb a honvédos Kőszegi Rebekát, majd a siklósi Szász Hannát, ezt követően a Pénzügyőr SE dzsudokáját, Igaz Laurát győzte le a döntőig. Ott aztán a Nippon Sport versenyzőjét, Alacsony Petrát is legyőzve lett aranyérmes 52 kilóban.

A 81 kilogrammos fiúknál Vargha Zsolt nyakába is aranyérem került, aki a debreceni Papp Bálintot, a pécsi Kenderesi Pétert és az újpesti Balog Mátét legyőzve állhatott a dobogó tetejére.

57 kilogrammban Bodor Sára, Riedl Dóra és Büki Viktória is tatamira lépett, előbbi kettő vereséggel kezdett, utóbbi pedig az elődöntőben kapott ki. A vigaszág nem hozott szerencsét a DDSE-ÉJC-nek, hiszen Bodor Sára két győzelem után a harmadik helyért éppen Büki Viktóriával találkozott, akit legyőzött, így Bodor bronzérmes, Büki ötödik lett. Riedl Dóra pedig helyezetlenül zárt.

Kovács Boglárka is vereséggel kezdte a 63 kilogrammot, de a vigaszágon egy győzelem után ő is a dobogó legalsó fokára állhatott fel. 70 kilóban Dávid Éváék számára csoportkörös küzdelem zajlott. Dávid itt két győzelemmel és két vereséggel végzett ugyancsak bronzérmes pozícióban.

Az 50 kilogrammos fiúknál még Balog Bálint a pontszerző, hetedik helyet szerezte meg.

Eredmények, XVII. Eb-Mex Kupa Ifjúsági Nemzetközi Judo Verseny, Miskolc
50 kg:
7. Balog Bálint
52 kg: 1. Hajdu Ilang Anna
57 kg: 3. Bodor Sára Vera, 5. Büki Viktória
63 kg: 3. Kovács Boglárka
70 kg: 3. Dávid Éva
81 kg: 1. Vargha Zsolt

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email