22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: a küzdeni akarással nem volt gond

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: a küzdeni akarással nem volt gond

Három szettben maradt alul a Delta RSE Érd a Tatabányai RSE ellen hazai környezetben, a női röplabda NB II-ben. A Közép csoport rájátszásában csak szoros szettre futotta Tombor Szonjáéktól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tabellán elfoglalt helyezések alapján nem meglepő, hogy a Tatabánya győzelmi reményekkel érkezett Érdre, ennek ellenére a hazai tigrisek szerették volna megnehezíteni az ellenfél dolgát.

Az első szettben a kissé kapkodós játékkal együtt is volt miért izgulnia a vendéglátó szimpatizánsainak: a Delta 7:6-nál vezetett először Végh Angéla ütésével, majd 12:9-nél már három pontos volt a hazai fór. 18:18 után megint az Érdnek jött ki jobban a lépés, 21:20-ra vezetett, mikor időt kért az ellenfél. Ezután az egyenlítés és a fordítás is összejött a TRSE-nek, s végül 25:22-re megnyerte a játékrészt.

A második felvonásban elmaradt az elsőben látott nagy csata, a tatabányaiak magabiztosan és nagy fölénnyel, 25:12-re behúzták az etapot.

A harmadik szettben is domináltak a vendégek és hiába zárkózott fel valamelyest a hajrára Dömötör-Mátrai Beáta gárdája, a TRSE 25:18-ra nyerte a játszmát és 3:0-ra a bajnokit.

Női NB II Közép csoport, rájátszás
Delta RSE Érd–TRSE 0:3 (–22, –12, –18)
Delta: Végh, Laub, Flach, Darvas, Tóth, Tombor Sz., Tombor B., Hainzmann, Baumann, Nagy, Gál, Csörgi, Tátrai. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email