22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tovább a veretlenségért!

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tovább a veretlenségért!

A négy tavaszi forduló során nem talált legyőzőre az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE, amely a 21. forduló zárómérkőzésén a Ménfőcsanak ESK vendégeként lép pályára március 31-én, 18 órától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az újonc Ménfőcsanak ESK ellen van mit törlesztenie az Érdi VSE-nek, amely ősszel öt meccs után, a hatodik körben épp a Ménfőcsanak elleni hazai mérkőzésén vesztette el veretlenségét, miután a Győr-Moson-Sopron megyei társulat 2–1-re győzött az Ercsi úti Sporttelepen.

A Rába-partiak eddig változatos idényt produkálnak teljes egészében és tavasszal is, miután 2019-ben egy győzelem (hazai pályán a Komárom elleni: 2–0) és két döntetlen (a Sárvár és a Mol Vidi II ellen idegenben) mellett gólzáporos meccsen kaptak ki hazai pályán a Nagykanizsától 4–3-ra. Míg a bajnokság során hét győzelemmel, öt pontosztozkodással és nyolc vereséggel állnak a tabella nyolcadik helyén.

A középmezőnyben elhelyezkedő társaság hullámzó teljesítményét jelzi, hogy az ötödik PAFC II is csak öt pontra van, de a kiesőzóna felett sem sokkal van lemaradva a játékosból edzői szerepkörbe kerülő Weitner Ádám vezette Ménfőcsanak.

– A legfontosabb, hogy azt a játékot játsszuk, ami jellemző ránk. Ha ez meglesz, akkor vissza tudjuk szerezni azt a három pontot, amit ősszel elhullajtottunk a Ménfőcsanak ellen. Elég kellemetlen társaság az ellenfél. Otthon kikaptak ugye a Nagykanizsától négy háromra, Sárváron az utolsó percekben sikerült ikszelniük, legutóbb a Vidi II-vel játszottak döntetlent, az akkor még harmadik helyezett Komáromot pedig simán verték kettő nullra, tehát nagyon hektikus társaság, de nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk és szeretnénk megszerezni a három pontot – fejtette ki az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

Az NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójában, március 31-én, 18 órakor rendezendő Ménfőcsanak ESK–Érdi VSE mérkőzést Derdák Marcell vezeti, segítői Bognár László és Nagy Viktor lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
03.31., 18.00:
Ménfőcsanak ESK–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email