22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: szettet raboltak az éllovastól

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: szettet raboltak az éllovastól

A listavezető PTE-PEAC vendégeként lépett pályára a Delta RSE Érd a női röplabda NB II aktuális körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Közép csoport rájátszásában az első szettet 25:13-ra hozta Dömötör-Mátrai Beáta csapata, ezután viszont zsinórban három játszmát nyert (25:8, 25:15, 25:21) a papíron esélyesebb Pécs, amivel a bajnokit is behúzta 3:1-re. A tabellán a Delta továbbra is negyedik, a PTE pedig első.

Női NB II Közép csoport, rájátszás
PTE-PEAC–Delta RSE Érd 3:1 (–13, 8, 15, 21)
Delta: Tombor Sz., Tátrai Zs., Tombor B., Darvas H., Hainzmann R., Flach D., Laub R., Végh A., Gál W., Csörgi E., Tóth L., Jakab B., Baumann F., Nagy B. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

A Delta RSE Érd U19-es fiú együttese tornát rendezett vasárnap a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, ahol az utolsó kört tartották a TFSE-Umszki, a Malév SC, a PTE-PEAC és a MAFC csapataival. A tornát jól kezdték az érdiek, akik nyitásként a Malévval találkoztak. Az első szettet határozott játékkal hozta a vendéglátó (25:16), a másodikat viszont ugyanilyen arányban nyerte az ellenfél. A harmadik és negyedik játszmában azonban nem bírt a Malév az érdiekkel, 25:10-re és 25:12-re győzött ezekben az etapokban az érdi csapat, amely végül 3:1-re nyert.

Ezt követően a TFSE-Umszki a MAFC-től 3:1-re, a Malév a PTE-PEAC-tól 3:0-ra kapott ki, majd a negyedik találkozón két győztes vívott meg. A Delta és a MAFC összecsapásán az érdiek könnyed győzelmet arattak, miután az első szettet húsz, a másodikat tíz, a harmadikat tizenöt ponttal nyerték. A torna zárásaként a pécsiek három játszmában verték a TFSE-t.

A Delta RSE Érd U19-es fiú csapata nyolc mérkőzés után a hat győzelemmel és két vereséggel áll a tabellán a PTE-PEAC mögött.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19-es férfi Országos Ifjúsági Bajnokság, B-5 csoport
Delta RSE Érd–Malév SC 3:1
TFSE-Umszki–MAFC 1:3
Malév SC–PTE-PEAC 0:3
MAFC–Delta RSE Érd 0:3
PTE-PEAC–TFSE-Umszki 3:0

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email