22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: négyszer is a dobogó tetején

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: négyszer is a dobogó tetején

Öt éremmel, köztük négy arannyal és egy ezüsttel, no meg több értékes pontszerző helyezéssel zárták a hétvégét a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncosai. A kickdance bajnokságot és a területi versenyt is a pestszentimrei sportkastélyban rendezték.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Első lett Szalma Júlia Koncsek József oldalán a délelőtti kickdance tornán, ahol az érdi klub legkisebb párosát senki sem tudta legyőzni. A Szalma–Koncsek kettős már második aranyát nyerte 2019-ben, ugyanezen sorozatban.

Az első helyezések bezsebelését a délután folyamán folytatta a Masters: a Jolly Joker és a Wait for it felnőtt nemzeti kisformáció (Masters–Tornado), továbbá a Militans felnőtt nemzeti nagyformáció (Tornado–Masters) is maga mögé utasította az adott kategória többi tagját. A First children kisformáció negyedik lett, az Ahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgic junior nagyformáció (Masters–Tornado) pedig nyolcadik pozícióban fejezte be a napot.

Az ezüstérmet Záhonyi Patrik és Szőke Kitti (Musztáng) érdemelte ki a juniorok között. Ugyanitt tizenegyedik helyen zárt Gábor László és Solti Vivien. A Barthos Bence–Ambruzs Kinga (Island Rock) duó ötödikként végzett a juveniles kategóriában.

A Masters SE országos versennyel folytatja idei menetelését március 30-án, Ajkán.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email