22_03_29_erdmost_nincskep

2030 perc, 2030 kilométer

22_03_29_erdmost_nincskep

2030 perc, 2030 kilométer

Ötödik alkalommal rendezi meg az érdi BSI Futónagykövet csoport a 2030 perces közösségi váltófutást az érdi gáton. A cél nemcsak az, hogy az időt teljesítsék a résztvevők, hanem össze szeretnének gyűjteni 2030 lefutott kilométert is - ez tavaly és tavalyelőtt már sikerült. Kezdő és haladó futókat egyaránt várnak erre az ingyenes közösségi rendezvényre, április 5. éjféltől 7-én délelőttig.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi BSI Futónagykövet futócsoport 2019-ben is megrendezi a 2030 perces közösségi váltófutást az érdi Duna-gáton. A rendezvényt az önkormányzat támogatja.  A terv szerint az április 5. (péntek) éjféltől április 7. (vasárnap) 9 óra 50 percig tartó időszakban mindig legalább két-két futó váltja egymás óránként a gáton.

A 2030 perc lefutása mellett 2030 megtett kilométer összegyűjtése is cél, amihez kettőnél jóval több futóra van szükség egy időben, ezért bármikor bármekkora távra várják a csatlakozókat. Tavaly és tavalyelőtt sikerült elérni a 2030 kilométert – a szervezők remélik, hogy idén sem lesz ez másként.

Ami a lebonyolítást illeti, a volt termál hotel előtt (az ófalusi gát elején) frissítősátor és lajtoskocsi segíti majd a teljesítőket, a polgárőrség pedig a biztonságra ügyel.

Az eseményre regisztrálni nem szükséges, nevezési díj nincs, lezárás nem lesz, a gátat a kerékpárosok, gyalogosok is használhatják.

A BSI futónagykövetei kezdő és haladó futókat egyaránt várnak, minden korcsoportban – gyermekek és idősek jelentkezését is örömmel fogadják, hiszen minden lefutott kilométer számít.

Az esemény részletei itt találhatók, a BSI Futónagykövet csoport oldala pedig itt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email