22_03_29_erdmost_nincskep

​​​​​​​Szumó: Molnár Tamás megnyerte az Európa-Kupát

22_03_29_erdmost_nincskep

​​​​​​​Szumó: Molnár Tamás megnyerte az Európa-Kupát

Április közepén Észtország fővárosában, Tallinnban megrendezett Európa-bajnokság előtt szintén a balti államban hangoltak az észt nyílt szumóbajnokságon az Érdi Spartacus SC szumósai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint korábban beszámoltunk róla, az érdiek nyolc sportolója nemrég, Dunaharasztiban már kiharcolta az április 18-án kezdődő kontinensviadalra való szereplés jogát, ezt megelőzően egy hónappal a Spartacus három sportolója az Európa-Kupával közösen rendezett Észt Nyílt Felnőttbajnokságon lépett dohjóba.

A kilenc ország sportolóival Vinni városában rendezett viadalon Molnár Tamás megnyerte a 100 kilogrammosok súlycsoportját, amellyel nagy lépést tett előre a kvalifikációs táblázatban, hiszen a világbajnokság mellett akár a Világjátékokon is elindulhat ebben a kategóriájában.

A 85 kilósoknál Végh Richárd és Délceg József szerepelt, ám kedvezőtlen sorsolásuknak köszönhetően egymás ellen kezdtek, melyet Végh Richárd nyert meg, majd nagy küzdelemmel, bizonytalan bírói döntés miatt ötödik lett, Délceg pedig hetedik helyen végzett.

Az érdiektől szombaton Egerben szerepelt a diák kettes korcsoport kötöttfogású országos bajnokságán Szenicza Nimród, aki az előkelő, ötödik helyet szerezte meg a viadalon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email