22_03_29_erdmost_nincskep

Szelfipont Diósdon – civil kezdeményezésre

22_03_29_erdmost_nincskep

Szelfipont Diósdon – civil kezdeményezésre

Egy kisgyermekes anyuka indított el egy civil kezdeményezést Diósdon: szelfipontot akarnak létrehozni a településen, ami egyfajta találkozási ponttá is válhat majd. A közösségi médiában kezdett terjedni a kezdeményezés, közös szavazáson döntöttek a helyszínről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Morácz Petra diósdi anyukától, a kezdeményezés elindítójától azt is megtudhattuk, hogy a Bogó László polgármester is támogatta az ötletet. Végül két tervet tettek közzé a közösségi médiában, valamint a diósdi újságban, ezek közül szavazás útján dönthettek a helyiek, melyik legyen a befutó.

– Az volt az elképzelés, hogy legyen egy közösségi pontja Diósdnak, egy találkozási pont, ahol lehet várakozni egymásra. Másrészt turisztikai jellege is lehet a kezdeményezésnek, így is lehet hirdetni városunkat. Ennek az a lényege, hogy teljesen civil kezdeményezés, természetesen, ahol szükséges, ott az önkormányzat jóváhagyásával és támogatásával, és az anyagi része is közösségi finanszírozásban valósul majd meg – emelte ki az ötletgazda.
 
A Diósd felirat egy szívecskével indul majd, ami padként is funkcionál majd, tehát be bele lehet ülni. A helyszínt is szavazás útján választották ki: elsöprő többség döntött Diósd főtere mellett. A szelfipontról Morácz Petra az Érd FM 101.3 riporterének nyilatkozott, interjúnkat itt hallgathatják meg.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email