22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: kezdődik a tavaszi idény!

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: kezdődik a tavaszi idény!

Végre! Hosszas várakozás után március 3-án, 14.30-tól folytatódnak az NB III Nyugati csoportjának küzdelmei, amikor a 17. fordulóban az Érdi VSE a THSE-Szabadkikötőt látja vendégül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az őszi szezon végén remek formát mutatott az Érdi VSE aktuális ellenfele, a THSE-Szabadkikötő, amely az érdiek korábbi játékosának vezetésével, Németh Gáborral utolsó nyolc mérkőzéséből hatot megnyert, csupán az Ajka ellen hazai pályán – drámai végjátékban – (3–4) és a Komárom elleni mérkőzésen (0–1) szenvedett vereséget az együttes, amely így egészen a kilencedik helyig lépett előre a tabellán.

Ősszel a második fordulóban találkoztak a felek a Csepel-szigeten, amikor az érdiek hátrányból fordítva Melczer Vilmos és Mojzer György góljaival győztek 2–1-re. Az előző évadban a tavaszi meccsen honi környezetben a THSE örülhetett (2–0), míg a Tintahalak legutóbbi érdi vendégjátékán, a 2017/2018-as szezon nyolcadik körében Csiszár Zoltán és Koós Gábor egy-egy, illetve Melczer Vilmos két góljával az Érdi VSE aratott kiütéses győzelmet.

Az érdiek sikeres téli felkészülésen vannak túl, hét mérkőzésükből ötöt megnyertek, csak a Dunaújváros és az NB II-es Cegléd ellen kaptak ki. Az alapozás során pedig csak kisebb sérülések hátráltatták az együttest, így a lassacskán felépülő Kalmár Domonkos és Németh Gábor Vince játéka kérdéses a THSE ellen.

– Alapvetően a THSE egy olyan csapatnak indult, amely az egyik fő kiesőjelöltnek számított, de utána nagyon figyelemre méltó eredményeket ért el, nem is beszélve az Ajka elleni négy hármas mérkőzésről. Ha azokból az eredményekből indulunk ki, milyen eredményei voltak a Szabadkikötőnek az ősz második felében, akkor nem számíthatunk egyszerű mérkőzésre, mert nem véletlenül állnak ott a tabellán ahol… Ettől függetlenül továbbra sem lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 3-án, 14.30-tól kezdődő Érdi VSE–THSE-Szabadkikötő mérkőzést Somogyi Sára vezeti, segítői Schweighardt Dániel és Rózsa Dávid lesznek.

A bajnoki rajttól kezdődően a hazai mérkőzések előtt a Sporttelep jegypénztárában a szurkolóknak lehetősége van Érdi VSE-sálat vásárolni, melynek ára 2100 forint.

NB III, Nyugati csoport, 17. forduló
03.03., 14.30:
Érdi VSE–THSE-Szabadkikötő

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email