22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: kiélezett küzdelemben bukta el a rangadót a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: kiélezett küzdelemben bukta el a rangadót a Delta

Ötszettes meccsen kapott ki 3:2-re a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a Delta RSE Érd. Dömötör-Mátrai Beáta lányai fordulatos meccsen maradtak alul a Hercules SE-vel szemben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az NB II-es bajnokság alapszakaszának hatodik körében már találkoztak egymással a felek és ellentétes pályaválasztással az érdiek 3:1-re nyertek. Ezúttal a tabellán harmadik Hercules látogatott a negyedik helyezett Deltához.

A meccs eleje kiegyenlített küzdelmet hozott, az első szettet viszont a Hercules nyerte 25:22-re, de a másodikat ugyanilyen arányban hozták a hazaiak.

A harmadik játszmában a Hercules meg tudott újulni, ennek köszönhetően pedig hat ponttal hozta a játékrészt, így közel került a győzelemhez.

Azonban a Delta sem adta fel, a negyedik felvonásban a játék minden elemében jobb volt ellenfelénél, s 25:13-ra hozta a játszmát, azaz biztosította pontszerzését. A mindent eldöntő ötödik szett viszont a Herculesnek sikerült jobban, amely 15:11-re győzött az utolsó játékrészben, így 3:2-es sikerével revánsot vett az érdieken az őszi fiaskóért.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás
Delta RSE Érd–Hercules SE 2:3 (–22, 22, –19, 13, –11)
Delta RSE Érd: Tátrai Zs., Hainzmann, Laub, Végh A., Gál W., Darvas, Flach, Tombor B., Baumann, Nagy B., Jakab B., Tóth L. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email