22_03_29_erdmost_nincskep

Mese, mese mátka…

22_03_29_erdmost_nincskep

Mese, mese mátka…

Pénteken kezdődik és március 22-ig tart a XXI. Óvodai Szakmai Napok rendezvénysorozata, amelynek középpontjában ebben az évben a mese áll. A foglalkozások, előadások, bemutatók nemcsak az óvónőknek szólnak, hanem az érdeklődők számára is nyitottak, előzetes regisztráció mellett. Mutatjuk a programokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Óvodai Szakmai Napok nemcsak Érden, hanem országszerte is különleges rendezvénysorozatnak számít. Az óvodák maguk szervezik az előadásokat, bemutatókat, foglalkozásokat, hogy átadják egymásnak a jó gyakorlatokat, és betekinthessenek más intézmények szakmai munkájába, vendégül látva nemcsak egymást, hanem a tanítókat, szülőket is.

Mint Szilasné Mészáros Mártától, az Érdi Kincses Óvoda intézményvezetőjétől megtudtuk, a nyitott foglalkozások mellett a szakmai napok keretében három napos akkreditált továbbképzést is rendeznek, az érdi óvodák pedagógusainak. Ezt az önkormányzat finanszírozza, és térítésmentesen biztosítja az érdi óvó néniknek. 

A többi programon szeretettel látják az érdeklődőket, előzetes regisztráció alapján.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email