22_03_29_erdmost_nincskep

„Váljanak könnyebbé, barátságosabbá közös ügyeink!”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Váljanak könnyebbé, barátságosabbá közös ügyeink!”

Ezzel köszöntötte a szülők-nevelők bálja résztvevőit Rozgonyi János igazgató pénteken este az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

-A közös ügy pedig persze mindenek előtt a tanulók sorsa, a diák és a felnőtt amatőr- vagy versenysport, a kultúra, a rendezett környezet és még számtalan hasznos dolog, például egy új iskola építése, ami jövőt, egy szép jövőt biztosít mindenkinek: tanulónak, szülőnek, pedagógusnak egyaránt – fogalmazott az igazgató.

A szülők-nevelők báljának elsődleges célja, hogy miközben kikapcsolódást és szórakozást is kínál, lehetőséget adjon a kapcsolatépítésre, illetve megkönnyítse a kommunikációt a diákok szülei és az iskola pedagógusai között.

-A szépen megterített asztaloknál egy-egy kötetlen beszélgetés során ilyenkor rengeteg dologról szó eshet, és sok jó ötlet fogalmazódhat meg – árulta el az igazgató.

Boros Péterék, akik most második alkalommal vettek részt a bálon, a gyakorlatban is úgy tapasztalták, hogy a rendezvény jó lehetőség arra, hogy kötetlenebbül beszélgessenek az iskola dolgozóival. Három nagyobb gyermekük már elballagott az iskolából, a legkisebb most 2. osztályos.

– Jó légkör alakult ki a tanárok és a szülők között – nyilatkozta Péter. – Nagyon gyerekközpontú az iskola, amiben a sport is közrejátszik, de a tanárok jó kommunikációjának is nagyon nagy szerepe van benne – tette hozzá.

Minthogy a bál alapítványi volt, a támogatásról Boros Péter kifejtette: – Az iskola sokat tesz az alapítvány révén, hogy amiben csak lehet, támogassa a gyermekek sportolását, sportoláshoz jutását. A nagyobb gyermekeink tollasversenyzőként többek közt utazási támogatást, táborokban való részvételt kaptak, így szülőként az a természetes, ha ezt viszonozzuk, és támogatjuk az alapítványt a részvételünkkel.

A bálon összegyűlt adományt, ahogy Rozgonyi János elmondta, az iskola vagy egy évközbeni rendezvény finanszírozására vagy egy új technikai eszköz beszerzésére használja majd. 

A bál Rozgonyi János köszöntője után – amiben a szülőkön és a pedagógusokon kívül a közéleti, gazdasági és sportintézmények vezetőit is köszöntötte –  a 8. osztályosok keringőjével és a 3-4. osztályosok hópihe-táncával, valamint az Érdi Torna Club bemutatójával kezdődött. Később pedig a Hangulat Express nevű zenekar biztosította a talpalávalót és a jó hangulatot.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email