22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: szépen helyt álltak az érdiek Újvidéken

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: szépen helyt álltak az érdiek Újvidéken

Február 16-án, az Érd Baseball Team U15-ös csapata izgatottan kelt útra, hiszen a szerbiai Újvidéken vett részt egy nemzetközi tornán, ahol nyolc együttes mérte össze tudását.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két szerb, három horvát, egy szlovén és egy bolgár egyesület mellett Magyarországot az Érdi Baseball Team képviselte az újvidéki kupán. Az első napon három csoportmérkőzést vívtak az érdiek, melyek közül kettőt megnyertek, egyet elveszítettek a zágrábi ellenféllel szemben, de ez is elegendő volt a csoport második helyéhez, amely továbbjutást ért a másnap rendezett elődöntőbe.

A legjobb négy között a torna favoritja, a szlovén csapat ellen folytatták az érdiek, akik nem tudták kiegyenlíteni a két csapat közötti jelentős fizikai és életkorbeli különbséget, így szoros meccsen ugyan, de alulmaradtak.

A bronzmérkőzésen ismét a zágrábiakkal találkoztak az érdiek. A horvát főváros csapata pontos és határozott ütőjátékának köszönhetően ismét legyőzte az érdieket, akik így bár érmet nem, viszont hasznos tapasztalatokat szereztek a negyedik hellyel.

Az érdiek a bajnokság megkezdése előtt március 2-án, a Tárnoki Katlanban rendeznek ugyancsak az U15-ös korosztály számára egy tornát, ahol az Érd Pirates és az Érd Dodgers mellett az Újvidék, a Varasd, a Reds és a Szentendre együttesei vesznek részt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email