22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: vereség Dunaújvárosban

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: vereség Dunaújvárosban

1–0-ra kikapott az NB III Közép csoportjában negyedik helyezett Dunaújváros PASE vendégeként az Érdi VSE labdarúgó csapata, az együttes hatodik felkészülési mérkőzésén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Továbbra is számos hiányzója akad Limperger Zsoltnak, az Érdi VSE vezetőedzőjének, aki nem számíthatott Mojzer György, Németh Gábor Vince, Kalmár Domonkos és Kónya Benjámin játékára sem a Dunaújváros elleni idegenbeli edzőmérkőzésen.

Az első félidő számos érdi helyzetet hozott, jól játszottak a vendégek, de a lehetőségeket nem sikerült gólra váltani. A fordulás után sem változott a játék képe, az érdiek fölényben voltak, de ezzel nem tudtak élni, ellenben a 90. percben egy védelmi hibát kihasznált a házigazda, amely végül 1–0-ra megnyerte a mérkőzést.

– Az első 89. percből kell kiindulnunk, de nem szabad elfelejteni, hogy a labdarúgó mérkőzést gólra játsszák. Ilyen hibákat nem szabad elkövetni. Ha a helyzetkihasználáson tudunk javítani és nem kapunk ilyen elkerülhető gólokat, akkor több góllal kellett volna megnyerni ezt a mérkőzést – értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Kertész Ferencék következő és egyben utolsó felkészülési mérkőzésüket február 23-án, 12 órától az Ercsi úti Sporttelepen vívják a VLS Veszprémmel.

Felkészülési mérkőzés
Dunaújvárosi PASE–Érdi VSE 1–0 (0–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – , Májer, Koós, Melczer – Kelemen P., Pál Sz., .Gera D.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Kollega, Végh D., Bálint, Pintér O.
Vezetőedző: Limperger Zsolt

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email