22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfőtől lezárják a Duna utcai vasúti átjárót

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétfőtől lezárják a Duna utcai vasúti átjárót

Február 18. és március 18. között lezárják a Duna utcai vasúti átjárót, annak átépítése miatt. Ez idő alatt nemcsak az autósok, hanem a gyalogosok és a kerékpárosok sem közlekedhetnek az átjáróban. A munkálatok során nemcsak a fény- és félsorompó, hanem az útburkolat is megújul majd. FRISSÍTÉS: A gyalogosok és a kerékpárosok közlekedése megoldott a munkálatok időtartama alatt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kelenföld – Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt keretében átépítik a 40a vasútvonal Duna utcai vasúti szintbeni átjáróját. Ennek során az alábbi főbb munkafolyamatokat végzik el a szakemberek: átépítik a fény- és félsorompót, az útburkolatot kiszélesítik, a kopóréteget felújítják (76 méter hosszan), és gyalogos átjárót építenek, a hozzá csatlakozó járdaszakaszokkal – tájékoztat közleményében a NIF Zrt.

 

 

E kivitelezési munkákhoz teljesen le kell zárni a Duna utcai szintbeni útátjárót. A munkák megvalósítása február 18. és március 18. között történik. 

 

FRISSÍTÉS 02.18. 14:00: A NIF Zrt. tudomásunkra hozta, hogy ahogyan az építkezés során idáig is adott volt, folyamatosan biztosítják egy ideiglenes „híddal”, illetve zúzottköves felületen a gyalogosok/kerékpárosok számára az átjutás lehetőségét. Ez néhány méterrel az átjárótól került kialakításra.

 

A gyalogos és kerékpáros, valamint az autós közlekedés számára az alábbi kerülőutat javasolják (és ki is táblázzák): Duna utca – Porcsinrózsa utca – 7 sz. főút – Sárvíz utca.

 

 

Kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a kivitelező konzorcium által működtetett panasz@vhid.hu e-mail címre, illetve a +36 30 852 7059-es telefonszámra várják! 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email