22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – február 16-17.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – február 16-17.

Pest megyei rangadó a női kézilabda NB I-ben. Dunaújvárosban folytatják a felkészülést az Érdi VSE labdarúgói. Röpidömping: Magyar Kupa az Arénában, hazai pályán a Delta. Elkezdik a rájátszást a pólósok. Tíz versenyzővel szerepelnek Pécsen a tollaslabdázók.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA
Ezúttal sem vár könnyű meccs az ÉRD női kézilabda csapatára a K&H női kézilabda liga 15. fordulójában, hiszen a Pest megyei rivális GVM Europe-Vác vendégeként szerepel február 16-án, 18 órától. Részletes beharangozó ide kattintva érhető el!

K&H női kézilabda liga, 15. forduló
02.16., 18.00:
GVM Europe-Vác–ÉRD

LABDARÚGÁS
Hatodik felkészülési mérkőzését vívja február 16-án, 12 órától az Érdi VSE NB III-as labdarúgó csapata. Melczer Vilmosék az ugyancsak NB III-as, de a Közép csoportban érdekelt és ott negyedik helyezett Dunaújváros PASE otthonában játszanak.

Felkészülési mérkőzés
02.16., 12.00:
Dunaújváros PASE–Érdi VSE

RÖPLABDA
Február 16-án a férfiak, 17-én a nők bronzmérkőzését és döntőjét rendezik meg a K&H Röplabda Magyar Kupában, melynek ismét az ÉRD Aréna lesz az otthona. 16-án, 12.30-tól előbb a Kaposvár és a Kazincbarcika csap össze a harmadik helyért, majd a Kecskemét és a Pénzügyőr az elsőségért. Ezt követően 17-én a nőknél megismétlődik a tavalyi felhozatal, miután a bronzéremért a Vasas és a Jászberény csap össze, a döntőben pedig ismét a Nyíregyháza és a Békéscsaba találkozik egymással.

Ezek mellett vasárnap délelőtt, 11 órától az NB II Közép csoportjának rájátszásában a Delta RSE Érd is pályára lép a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban. Dömötör-Mátrai Beátáék a tabellán utolsó előtti helyen álló Közgáz SC-t fogadják.

K&H Röplabda Magyar Kupa
02.16., férfiak
12.30, a 3. helyért:
Fino Kaposvár SE–VRC Kazincbarcika
15.00, döntő: Kecskeméti RC–LV Sport Pénzügyőr SE
02.17., nők
12.30, a 3. helyért:
Vasas Óbuda–Jászberényi RK
15.00, döntő: Fatum-Nyíregyháza–Swietelsky-Békéscsabai RSE

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás
02.17., 11.00:
Delta RSE Érd–Közgáz SC

VÍZILABDA
Megkezdi a rájátszást a Budapesti Honvéd SE-Érd két korosztályos együttese is a hétvégén. A 2005-ösök a Rusorán Péter Gyermekbajnokság C-csoportjában a Nyéki Imre uszodában a II. Kerület ellen szállnak vízbe, míg a 2007-esek a rájátszás B-csoportjában a Szőnyi úti Laky Károly uszodában a KSI SE második csapatával néznek farkasszemet.

Rusorán Péter Gyermekbajnokság, 2005, Rájátszás, C-csoport, 1. forduló, Nyéki Imre uszoda
02.16., 14.15:
BHSE–II. Kerületi Sport és Szabadidő Nonprofit Kft.

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2007, Rájátszás, B-csoport, 1. forduló, Szőnyi út
02.16., 14.00:
BHSE-Érd–KSI SE II

TOLLASLABDA
Tíz versenyzővel vesz részt a pécsi Multi Alarm Kupán az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya. Az U13-as és U17-es korosztály számára rendezett A-kategóriás viadalon a kisebbeknél Flórián Bence, Harmos Boldizsár, Horváth Levente, Körmendi Gergely és Zsarnai Milán, a nagyobbaknál Györgylőrincz Krisztina, Schvirján Zsófia, Harmos Márton, Kis-Kasza Miklós és Zsarnai Marcell szerepel. Az érdi versenyzők számára ez lesz az utolsó verseny a március 2-án Cegléden rendezett észak-magyarországi területi diákolimpiai döntő előtt. Közben viszont az is kiderült, hogy a diákolimpia országos döntőjét március 29. és 31. között Vácon rendezik.

A MultiAlarm Kupa minden pályája be lesz kamerázva, így a mérkőzéseket online, élőben is meg lehet tekinteni!
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email