22_03_29_erdmost_nincskep

Kóstolgatás a beiratkozás előtt

22_03_29_erdmost_nincskep

Kóstolgatás a beiratkozás előtt

A leendő elsősök és szüleik iskolakóstolgató foglalkozásokon és nyílt napokon ismerkedhetnek az érdi általános iskolákkal az áprilisi beiratkozások előtt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Teleki Sámuel Általános Iskola  február 13-án 16:30kor tart a leendő első osztályos tanulók szülei részére értekezletet.

Az Érdi Bolyai János Általános Iskolában iskolanyitogató foglalkozásokat tartanak az Alsó utca 80. szám alatti épületben február 15-én 14 órától és március 1-jén 14 órától. Ugyanitt nyílt nappal várják március 9-én 8-11 óra között a szülőket is. A jövőre induló két tanítási nyelvű osztályba március 22-éig lehet jelentkezni, a leendő két tanítási nyelvű diákok részére március 28-án 13 órai kezdettel tartanak csoportalakító foglalkozásokat.

Az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában sportos, játékos foglalkozás keretében tudnak a leendő elsősök ismerkedni az iskolával az óvodások sportnapján március 1-jén 14:30-tól (a pedagógusok kérik, hogy az ezen résztvevő gyermekek vigyenek magukkal sportruházatot). Nyílt napokat ugyanitt március 6-án 8 órától az első három órában tartanak a szülőknek a jelenlegi 1-2. évfolyam óráinak látogatásával, március 5-én az első három órában pedig a felső tagozat és a 3-4. évfolyam munkájába lehet bepillantást nyerni a szülőknek. A Batthyányban március 25-én 14.30-kor kerül sor a testnevelés felvételire (,amire a tornaruha, váltócipő mellett igazolást kell vinni a körzeti gyermekorvostól, hogy részt vehet a gyermek sportiskolai oktatáson).

Az Érdligeti Általános Iskolában még két tematikus, iskolakóstolgató foglalkozást szerveznek a leendő elsősök részére. Március 7-én az érzékszervek, április 4-én pedig a testmozgás kerül az előtérbe ezeken 16:30-tól, és a foglalkozásokat már a leendő 1. osztályok tanítói fogják tartani, így velük is megismerkedhetnek a résztvevő gyerekek. Március 19-én és 21-én pedig nyílt napokat tartanak a szülők számára 9-11 óra között.

Az Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában március 11-én 8-9 óra között lesz iskolakóstolgató, ahol a leendő elsősök és szüleik megismerhetik a tanítókat és bepillantást nyerhetnek a jelenlegi ének-zene tagozatos, a labdás, a kézműves és a matek-sakkpalota osztályok jelenlegi elsőseinek munkájába. Április 1-jén 12:00-17:30 között ugyanitt az emelt szintű ének-zene osztályba jelentkezőknek zenei meghallgatást, a labdás osztályba jelentkezőknek pedig mozgásos szintfelmérőt tartanak. 

A Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Gimnázium március 19-én 8-12 óra között tart nyílt napot a leendő első osztályos tanulók szülei részére. Jelentkezni az iskolába április 3-án és 4-én 14-17 óra között lehet.

Az állami általános iskolákba való beiratkozás pontos dátumairól még nem jelent meg közlemény, de várhatóan áprilisban kerül majd sor erre. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email