22_03_29_erdmost_nincskep

Az életre készíti fel az ART-RAVALÓ a hátrányos helyzetű fiatalokat

22_03_29_erdmost_nincskep

Az életre készíti fel az ART-RAVALÓ a hátrányos helyzetű fiatalokat

„Mi lett, mi van a fiúval? Míg a leleményes, tűrő lelkű, isteni hős, Odüsszeusz a világot járja, a hét hónaposan Ithakában hagyott csecsemő felnő, és várja, hogy sosem látott apja képére ő is férfivá érhessen.”

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ART-RAVALÓ projektet 2018 szeptemberében indította útjára a Szubjektív Értékek Alapítvány és a Faktor Terminál – a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával. A művészeti és pályaorientációs képzés célja az állami gondozásban nevelkedett fiatalok művészeti tevékenységen keresztül történő személyiségfejlesztése, mely hosszabb távon a társadalmi beilleszkedésüket és önálló életük megkezdését segíti elő. 

A hat hónapja tartó képzés fontos állomására kerül sor március 2-án, amikor a fiatalok bemutatják az És Télemakhosz? című helyspecifikus színházi darabot Schermann Márta rendezésében a Patyolat/ Próbaüzemben. A rendezőt kérdezte az Érd Fm 101.3 a színházi bemutató és a képzés részleteiről. 


 

További cikkeink

További cikkeink

Érd MJV Polgármesteri Hivatala Adóigazgatási Főosztály pályázatot hirdet Közszolgálati jogviszony (Kttv.) keretében adóügyi ügyintéző

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email