22_03_29_erdmost_nincskep

UP röpi: kettőből egy

22_03_29_erdmost_nincskep

UP röpi: kettőből egy

Két mérkőzésen lépett pályára a Delta RSE Érd a dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság (OGYB) I. osztályának második fordulójában. A hazai Nyíregyházát legyőzték, a Békéscsabától viszont kikaptak a lányok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A sorozat előző tornáján mindkét ellenfelét legyőző Érd ezúttal csak a nyírségiek ellen nyert. Kezdésként a vendéglátó felett aratott 3:0-s sikert, két könnyebben és egy nehezebben összejövő szettnek köszönhetően. Ezután a csabaiak következtek, de ebben a párharcban sok érdi hiba jött elő mind védekezésben, mind támadásban. Így érdemben nem tudták felvenni a versenyt az ellenféllel és 3:0-s vereség lett a találkozó vége.

Női OGYB, I. osztály:
Delta RSE Érd–Nyíregyháza-A 3:0 (13, 22, 18)
Békéscsabai RSE–Delta RSE Érd 3:0 (15, 22, 10)
A Delta kerete: Tátrai Zs., Veress A., Tankó R., Jakab B., Kulich V., Kun S., Baumann F., Darvas H., Antal E., Flach D., Csörgi E., Tóth L., Zombory L. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Dömötör-Mátrai Beáta: „A csabaiak ellen se a nyitásaink, se a fogadásaink nem működtek. Ez magával hozta, hogy a játék többi elemében kiszámíthatóak lettünk és a blokkjaikat nem tudtuk áttörni. A március 9-10-i tornára ezeket ki kell javítanunk. Akkor a legjobb hatba jutás lesz a tét.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email