22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Négygólos érdi siker a Vecsés ellen

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Négygólos érdi siker a Vecsés ellen

Negyedik edzőmeccsén harmadszor nyert az Érdi VSE NB III-as csapata, amely ezúttal a Pest megyei első osztályban szereplő Vecsés FC-t fogadta és győzte le 5–1-re.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szinte egy sor hiányzóval vágott neki negyedik téli edzőmeccsének az Érdi VSE, amely Csiszár Zoltán, Németh Gábor Vince, Kalmár Domonkos, Kollega Krisztián, Koós Gábor, Pintér Nikola és Pintér Olivér nélkül is jól kezdte a Vecsés elleni találkozót, hiszen az első bő negyed órában Pál Szabolcs kétszer is bevette a vendégek kapuját, majd néhány perccel később a Gera Dávid által kiharcolt büntetőt Melczer Vilmos értékesítette a 19. percben (3–0). A játékrész további részében több nagy helyzet is adódott az érdiek előtt, viszont “csak” háromgólos előnnyel fordultak.

A második félidő elején is meg volt a lehetőség az előny növelésére, de egy kontrából Csiszár Richárd bevette a csereként beálló Borek Norbert kapuját. Ezt követően viszont nem kellett sokat várni az újabb érdi találatra. A 63. percben Kelemen Patrik használta ki a vecsési védők bizonytalanságát, s több párharcot megnyerve lőtte ki a kapu jobb felső sarkát (4–1). Az 5–1-es érdi sikert ugyancsak egy vendég védelmi hibát kihasználva Gera Dávid állította be a 80. percben.

Folytatás február 9-én, 12 órakor a szintén NB III-as Jászberényi FC ellen, ha az időjárás is engedi, akkor az Ercsi úti Sporttelep centerpályáján.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Vecsés FC 5–1 (3–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Végh D., Ország – Gera D., Kónya, Melczer – Kelemen P., Mojzer, Pál Sz.
Csereként pályára léptek: Borek (kapus), Bálint
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gólszerzők: Pál Sz. (10., 16.), Melczer (19. – tizenegyesből), Kelemen P. (63.), Gera D. (80.), ill. Csiszár R. (55.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email