22_03_29_erdmost_nincskep

Érd további építése is a tét

22_03_29_erdmost_nincskep

Érd további építése is a tét

Az elmúlt tíz évben Érd építése– köszönhetően a kormány forrásainak – erőteljes lépésekkel haladt előre. Májusban, az EP-választáson nemcsak Európa és Magyarország, hanem Érd további építésének sorsa is kockán forog – hangsúlyozta szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Ha azok a politikai erők győznek, amelyek korlátlanná és törvényessé szeretnék tenni a teljes népvándorlást, ennek finanszírozása olyan terhet jelent majd egész Európa – köztük Magyarország – számára is, ami a saját országunk, városunk építését korlátozza majd, és lehetetlenné teszi azt. Az EU szándékait, ami a bevándorlók jobb helyzethez jutásának finanszírozását illeti, csak egyféleképp lehet finanszírozni: ha az európai adófizetők már meglévő forrásait kurtítják. Ha az unión belül többségbe kerül a baloldal, az elsők között lesznek, akik elvonják az uniós forrásokat, és lehetővé teszik ezek átterelését – mondta T. Mészáros András, hangsúlyozva: a hazánkba érkező uniós forrás nem könyöradomány.

– Az a baloldali megközelítés, miszerint örüljünk az uniótól érkező pénznek, és teljesítsük a jelenlegi brüsszeli vezetés minden egyes politikai kívánságát, nagyon rossz, és egyetlen érdeket szolgál: hogy olyan emberek kerüljenek az EU-ban hatalomra, akik a későbbiekben a baloldali politikát tudják támogatni. Ebben érdekelt Soros György, ebben érdekelt az őt kiszolgáló politikusok köre, illetve hálózatának emberei. Itt, helyben is látható ez az akarat, szándék, és látható az a félrevezető politikai kampány, ami az EU-ban elindult, és amit Soros György finanszíroz. Ezek azok a politikusok, akik az érdiek szándékait, fejlesztési elképzeléseit kihasználva félreviszik azt a több mint tízéves munkát, ami 2006-2007-től folyik: ez a tudatos városépítés, ami lehetővé teszi az egész város infrastruktúrájának megújítását, megépítését, és lehetővé teszi azt is, hogy a hetvenezer itt élő ember mindahhoz a kertvárosi, ugyanakkor urbánus szolgáltatáshoz hozzáférhessen, ami valóban kényelmes és minőségi életet biztosít  – hangsúlyozta T. Mészáros András.

– A májusi választás vízválasztó lesz: nagyon bízunk abban, hogy Magyarországon és Európában azok a gondolatok és politikai akaratok erősödnek meg, amelyek szerint a migráció nem pozitív dolog, hanem káros Magyarország, benne Érd fejlődésére is. Mi továbbra is Érd építéséért érezzük magunkat felelősnek, és ezt szeretnénk tovább folytatni. Arra kérek minden érdi lakost, hogy mindezt megfontolva vegyen részt az uniós választásokon – mondta a polgármester.

T. Mészáros András sajtótájékoztatóján arról is tájékoztatott, hogy a törvényben előírt határidőre benyújtotta vagyonbevallását, ami nyilvános és megtekinthető.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email