22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: mindenki aranyérmes!

22_03_29_erdmost_nincskep

Cselgáncs: mindenki aranyérmes!

Tavaly ősszel indította el az országban egyedülálló programját a Diósdi DSE és Érdi Judo Club. A Mindenkinek Aranyérmet elnevezésű sorozat nagy népszerűségnek örvendett a környékbeli egyesülete körében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A háromfordulós eseménysorozat mindhárom versenyének a diósdi Eötvös József Általános Iskola tornacsarnoka adott otthont. Az október 26-i nyitás után a második fordulót összekötötték a Mikulás Kupával, míg a program zárására január 25-én került sor.

A Mindenkinek Aranyérmet Program célja, hogy megszerettessék a gyerekekkel a versenyszerű sportot és felkészítsék őket a későbbi versenyzésre, ezért minden fordulón aranyéremmel és kisebb ajándékokkal jutalmazták a résztvevőket, vagyis a fő teljesítményt, a részvételt díjazták.

A programban a Benta SE, Érdi Judo Club, Pátyi SE, Százhalombattai VSE, Budaörsi SC, Törökbálinti TC, Viadukt SE, Judo-Karate Akadémia, Tori Judo SE és a Diósdi DSE vett részt.

Eredmények szintjén csak papíron tettek különbséget és a harmadik állomás zárása után a gyerekek teljesítményük alapján érdemelhették ki az arany, ezüst vagy bronz fokozatokat.

A verseny részletes eredményei ide kattintva érhetőek el!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email