22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramok

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramok

Rangadó az ÉRD Arénában, szombaton Fradi–Győr a BL-ben, vasárnap pedig ismét itthon játszik az ÉRD. Harmadik edzőmeccsére készül az Érdi VSE. Hazai pályán is elkezdi a rájátszást a Delta. Kemény ellenfél ellen folytathatja jó szériáját a VMG. Érden készül a férfi floorball-válogatott. Lezárja az alapszakaszt a BHSE-Érd két korosztályos együttese. Továbbá a nagyközönség is kipróbálhatja az Érdi Jégcsarnokot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA
Újabb hazai mérkőzés vár Szabó Edina csapatára, hiszen a K&H női kézilabda 14. fordulójában, február 3-án, vasárnap 18 órakor az újonc egri Eszterházy SC-t látják vendégül. Emellett az ÉRD Arénában rendezik szombaton az FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC magyar rangadót a Bajnokok Ligája középdöntőjéből. Részletek itt!

Női kézilabda Bajnokok Ligája, Középdöntő, 2. csoport, 2. forduló
02.02., 17.30:
FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC

K&H női kézilabda liga, 14. forduló
02.03., 18.00:
ÉRD–Eszterházy SC

LABDARÚGÁS
Harmadik edzőmérkőzésén lép pályára az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. Limperger Zsolték február 2-án, 11 órától a szintén harmadosztályú, de a Közép csoportban érdekelt és ott jelenleg tizenegyedik helyen tanyázó Szekszárdi UFC-t látják vendégül az Ercsi úti Sporttelep műfüves pályáján.

Felkészülési mérkőzés
02.02., 11.00:
Érdi VSE–Szekszárdi UFC

RÖPLABDA
Hazai pályán is debütál a rájátszásban a Delta. Nem vár egyszerű feladat Dömötör-Mátrai Beáta tanítványaira a női NB II Közép csoportjának rájátszásában, hiszen második mérkőzésükön az alapszakaszt megnyerő PTE-PEAC-ot látják vendégül február 2-án, 16 órakor a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.

Női röplabda NB II, Közép B-csoport, rájátszás, 3, játéknap
02.02., 16.00:
Delta RSE Érd–PTE-PEAC

KOSÁRLABDA
Kemény ellenfél következik. Tíz győzelemmel, öt vereséggel a hatodik helyezett Dunaharaszti MTK-t fogadja a 7–8-as mérleggel álló, az elmúlt hetekben azonban remeklő BKG-VMG DSE a férfi kosárlabda NB II Közép B-csoportjának 16. fordulójában, február 3-án, vasárnap 16 órától.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 16. forduló
02.03., 16.00:
BKG-VMG DSE–Dunaharaszti MTK

FLOORBALL
Felkészülési mérkőzésen Szlovénia ellen lép pályára a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában a magyar felnőtt férfi floorball-válogatott. A nemzeti együttes két meccset vív a szlovénokkal, előbb február 2-án, 20.30-tól Érden találkoznak a felek, majd másnap, 3-án, 14.30-kor Komáromban is összecsapnak. A magyar válogatottat megbízott szövetségi kapitányként Pafféri András vezeti.

Felkészülési mérkőzés
02.02., 20.30:
Magyarország–Szlovénia

VÍZILABDA
Két csapat is lezárja az alapszakaszt. Hazai pályán, az ÉRD Arénában játssza utolsó alapszakaszmeccsét a Budapesti Honvéd SE-Érd kihelyezett szakosztálya, amely a 2007-es korosztály gyermekbajnokságában február elsején az A-Híd OSC Újbudát látja vendégül 19 órától. Az érdiek budapesti serdülő bajnokságban szereplő együttese pedig február 2-án, szombaton, 10 órától a Kőér utcai uszodában az YBL WPC ellen zárja a pontvadászat első felvonását.

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2007, A-csoport, 7. (utolsó) forduló, ÉRD Aréna
02.01., 19.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–A-Híd OSC Újbuda

Budapesti Serdülő Bajnokság, A-csoport, 7. (utolsó) forduló, Kőér utcai uszoda
02.02., 10.00:
YBL WPC–Budapesti Honvéd SE-Érd

SZABADIDŐ
Szombaton 16 órától a nagyközönség is betekintést nyerhet Érd legújabb sportlétesítményébe, az érdi jégcsarnokba, ahol egészen 19.30-ig lehet kipróbálni a jégfelületet egy közönségkorcsolyázás keretein belül. Ezt követően pedig 20 órától jégdiszkó várja az érdeklődőket.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email