22_03_29_erdmost_nincskep

Szárnyukat próbálgató előadók, együttesek jelentkezését várja a Fülesbagoly

22_03_29_erdmost_nincskep

Szárnyukat próbálgató előadók, együttesek jelentkezését várja a Fülesbagoly

A magyar könnyűzenei életbe betörni vágyó együttesek és előadók március 12. éjfélig jelentkezhetnek a versenyre, amelynek döntőjét a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban tartják március 30-án. A nyeremények között szerepel, sok más mellett, például számos fellépési lehetőség, sajtómegjelenés, nyaralás és nem utolsó sorban 3 millió forint.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bármilyen stílusban lehet indulni, legyen az pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country stb. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat március 30-án meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban, ahol minden döntős egy 20 perces koncert keretében bizonyíthatja, hogy ők a legények, leányok a színpadon. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Horváth Gergely, az NKA Hangfoglaló Program kollégiumi tagja és Subicz Gábor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző.

Az ítészek értékes nyereményeket adnak át a martonvásári döntőn. A nyertes felléphet az idei FEZEN-en, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Fehértone Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A győztes csapat egy hosszú hétvégét is eltölthet teljes ellátással a Bakony szívében a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon. Az első helyezett továbbá zenei menedzsment fejtágítást kap Szepesi Mátyástól, aki a Brains, a Magashegyi Underground és a Random Trip menedzsere, a Konyha dalszerző-énekes-gitárosa, valamint tanácsadásban részesül Klausz Melinda közösségi média specialistától.

Nagy Szabolcsot, a szervezőt kérdezte a tehetségkutatóról az Érd FM 101.3:


További információ elérhető a fulesbagoly.blog.hu oldalon.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email