22_03_29_erdmost_nincskep

Sima győzelemmel folytatta a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Sima győzelemmel folytatta a Delta

Három szettben bizonyult jobbnak a Delta RSE Érd a Pécsi Horvát Iskolánál, az NB II-es női röplabda-bajnokság második szakaszának második játéknapján. Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai alig több, mint egy óra alatt zárták le a mérkőzést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Immáron az NB I-es klubok U21-es csapatai nélkül folytatódik a női röplabda NB II. A Közép-csoport alapszakaszában harmadik helyen zárt Delta RSE Érd további hat egyesülettel kiegészülve vágott neki a második etapnak. Kezdésként a Baranya megyei Pécsi Horvát Iskola RE-hez látogatott, amely ellen az első játszmát 25:19-re, a másodikat 25:13-ra és a harmadikat 25:12-re hozta az érdi együttes, amely így győzelemmel kezdte a rájátszást.

Az érdiek a bajnokság második szakaszában első hazai mérkőzésüket február 2-án 16 órakor játsszák, amikor az alapszakasz-győztes PTE-PEAC-ot fogadják a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női NB II, Közép csoport, rájátszás
Pécsi Horvát Iskola–Delta RSE Érd 0:3 (–19, –13, –12)
Delta: Tátrai Zs., Tombor Sz., Hainzmann R., Laub R., Végh A., Gál W., Darvas H., Flach D., Tombor B., Nagy B., Jakab B., Tóth L., Csörgi E. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email