22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik az illegális szemétlerakók felszámolása

22_03_29_erdmost_nincskep

Folytatódik az illegális szemétlerakók felszámolása

Tavaly sokat javult a szeméthelyzet Érden, köszönhetően az Érdi Polgárőrség, a Duna-Ipoly Nemzeti Park érdi polgári természetőrei és az Érdi Környezetvédő Egyesület összefogásának, illetve annak a digitális szeméttérképnek, amit Préger Lajos készített dr. Palkó Zsolt ötlete nyomán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Folytatódik az egyeztetés annak kapcsán, hogy mely helyszínen milyen lezárási módszereket lehet alkalmazni, emellett folyamatban van a kamerarendszer bővítése is, ami nagy segítséget jelent az illegális hulladéklerakás elleni küzdelemben.

Március 6-21. között lesz idén a TeSzedd mozgalom: a térkép szerinti azon területeket tisztítják meg, amelyek önkormányzati területek vagy éppen a környező településekkel határos szakaszok. 

– Zajlik a felderítő munka, a lovas polgárőrség két lóval erősödött. Decemberben tettenérés is történt, gyakorlatilag minden olyan vonalon, ami bevethető, azt a polgárőrség megteszi az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében. Emellett a lakosságot is kérem, hogy minden egyes bejelentést tegyenek meg, beleértve a legkisebb szemetelést is, azokon a telefonszámokon, illetve e-mail címen, amely alább olvasható – hangsúlyozta Macsotay Tibor, Érdi Városi Polgárőr Egyesület elnöke az ÉrdFM 101.3 riporterének.


Ne engedjünk a mocsoknak!

Ha valaki illegális szemétlerakást észlel a városban, az alábbi telefonszámokon, illetve e-mailcímen tehet bejelentést 0-tól 24 óráig: 30/2000-890, 30/621-2596 lumabt@t-online.hu

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email