22_03_29_erdmost_nincskep

Civilek a pályán – Diósdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Civilek a pályán – Diósdon

A diósdi iskola tornatermében már ötödször rendezik meg a civilek napját szombaton, az országos programhoz csatlakozva.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az 1994-ben alakult Civil Parlament 1997-ben február 1-jét jelölte meg a civilek napjának, amit ’98 óta meg is tartanak. Ezzel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ha nem működnek kellő számban civil szervezetek, akkor az önkormányzatokra sokkal több feladat és felelősség hárul. A diósdi civilbörzén több tucatnyi – kulturális, sport- és hagyományőrző – szervezetet ismerhetnek meg szombaton a látogatók – közölte Bogó László polgármester.

Az idén újdonsággal is várják a résztvevőket a diósdi civilbörzén, egy családi vetélkedővel, amelyen értékes ajándékokat nyerhetnek. Bogó László hangsúlyozta: évente több száz fővel növekszik Diósd lélekszáma, – és az új beköltözők számára is jó lehetőség a civilek napja, hogy többet tudjanak meg a városról, az ott működő szervezetekről.

Az ajándékokat a civil szervezetek biztosítják, illetve a diósdi önkormányzat ajánlotta fel a fődíjat, ami egy 4 fő részére szóló egyhetes, lengyelországi sítábor.


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email