22_03_29_erdmost_nincskep

Érdet nem leállítani, hanem építeni kell

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdet nem leállítani, hanem építeni kell

Pert vesztett az az ellenzéki portál, amelyek valótlanságokat közölt az érdi közvilágítási projektről; a beruházásnak egy önjelölt polgármester-jelölt támadt neki, politikai okból - mondta szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András, hangsúlyozva: meggyőződése, hogy a helyi politikát egyértelműen az Érdért dolgozóknak kellene képviselniük.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Még a múlt évben történt, hogy egy önjelölt polgármester-jelölt politikai okokból nekitámadt az érdi közvilágítási projektnek. Olyan jól sikerült ez a fajta szellemi környezetszennyezés, hogy a témát az összes hamis információval együtt több ellenzéki portál – például Index, 168óra – átvette. A bírósághoz fordultunk, ahol múlt héten megszületett a jogerős döntés, és az Indexet helyreigazításra kötelezték. Kiderült tehát, hogy ezek a Soros Györgyhöz kapcsolódó, és Soros-szervezetek által finanszírozott sajtótermékek nem mondanak igazat, és politikai beállítástól függően ferdítik a mai magyar valóságot – hangsúlyozta.

– Véleményünk szerint egy helyi politikával foglalkozó szervezetnek valóban a helyi politikával kellene foglalkoznia. Ennek ellenére az elmúlt hetek, hónapok is azt bizonyítják, hogy az ellenzék oldaláról elkezdődött a választási kampány. Ezek a szervezetek – legyenek civilek, pártok vagy magánemberek – folyamatosan mint pártpolitikai tényezők szeretnének fellépni a helyi politikában. Meggyőződésem, hogy a helyi politikát az egyértelműen Érdért dolgozóknak kellene képviselniük.

– Az elmúlt napokban az itteni ellenzék is elmondta az „álljon le az ország, álljon le Érd” jelszavakat, ami érzésem szerint sérti a helyiek érdekeit. Ha a Modern Városok Programot leállítják, abból nem egyik vagy másik pártnak lesz kára, hanem egyértelműen az érdi embereknek. Míg nekünk tizenöt-húsz megvalósítandó programunk van az óvodaépítéstől a felszínivíz-elvezetésen keresztül a csomópontok helyreállításáig, a másik oldalon csak annyi van: álljon le Érd. Csupán ez a program maradt nekik, és ezt a programot hazugsággal támasztják alá. Ezt bizonyítja a mostani helyreigazítási per is, amit elbuktak – mutatott rá T.  Mészáros András.

– Remélem, hogy az októberi választások után az ellenzéki szervezetek tudomásul veszik, hogy nem az a dolguk, hogy a várost leállítsák, hanem hogy építsék; nem az a dolguk, hogy a fejlesztéseket szétverjék, hanem hogy minél több forrást hozzanak ide,minél több lehetőséget fogalmazzanak meg, és az itt élők életminőségét javítsák. Meggyőződésem, hogy az érdiek érdekében és szándéka szerint kell a város építését folytatni. Remélem, az európai uniós és az önkormányzati választás is egyértelmű feleletet fogalmaz majd meg mindazok számára, akik önző külföldi és egyéni érdekek okán mással próbálják meg kitölteni helyi képviselői munkájukat – zárta szavait.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email