22_03_29_erdmost_nincskep

Aki időt nyer, életet nyer

22_03_29_erdmost_nincskep

Aki időt nyer, életet nyer

Új garázskapukat kap az Érdi Mentőállomás egy helyi összefogásnak köszönhetően.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Összeállt a pénz, és leadták a megrendelést arra a három auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgata, hőszigetelt ipari minőségű garázskapura, ami a közeljövőben felkerülhet a Sárd utcai Érdi Mentőállomásra a Bc-Cars Kft, mint ötletgazda és projektvezető, másrészről a Jókai Kaputechnika Kft, mint kivitelező főbb támogatásával.

Az Érdi Mentőállomáson három mentő egység dolgozik folyamatosan. Az állomáson található garázskapuk felett pedig igencsak eljárt már az idő. A kapuk manuálisan nyíltak és záródtak, ami minden egyes kiálláskor több percet vett igénybe, pedig itt emberi életek múlhatnak akár csak egy percen is. Az új, auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgata kapukkal tehát időt tudnak nyerni, gyorsabban tudnak kiérni a mentősök az adott helyszínre, ahova riasztják őket – mondta el megkeresésünkre Bántó Béla állomásvezető.

Mint azt megtudtuk, ilyen mértékű támogatást az Érdi Mentőállomás az utóbbi időkben nem kapott, hiszen a garázskapuk 1,63 millió Ft-ba kerültek. Az, hogy erre most sor kerülhetett, egy helyi összefogásnak, de azon belül is K. Bélának, a Bc-Cars Kft. tulajdonosának köszönhető. K. Béla volt ugyanis az ötletgazda, aki mentő-gépkocsivezetőként dolgozik a mentőállomáson 2017 decembere óta, és így személyesen tapasztalta meg, hogy nagy szükség lenne a garázskapuk korszerűsítésére, cseréjére, hisz egy perc is sokat számít nagyon sok esetben.

Egy érdi vállalkozás, a Jókai Kaputechnikai Kft  az ügy mellé állt, és felajánlotta segítségét, hogy beszereli és karbantartja a garázskapukat, ugyanakkor magát a beszerzést már nem tudta felvállalni. A Bc-Cars Kft tulajdonosa ezért megkeresett egy tucat érdi céget, azzal, hogy támogassák az ügyet. Így sikerült végül összegyűjteni az Aki időt nyer, életet nyer Alapítvány nevére a szükséges összeget.

A garázskapukat tehát megrendelték, jelenleg a gyártási fázisban vannak, és valószínűleg a heteken belül felkerülhetnek az állomásra.


 A Bc-Cars és a Jókai Kapu Kft., mint főtámogatók mellett az alábbi cégek és magánszemélyek vállaltak részt az Érdi Mentőállomás új garázskapuinak beszerzési költségeiben: Akmoda Bt., Arany Palack Kft., Bánfi Richárd, Batári Lászlóné, Csutora Kft., Dudi-Car Kft., Fema Coffee Kft., Házi-Kóka Kft., Iván Régió Kft., Keresztes Üveg-Tükör Szolgáltató Kft., Noel Tanya, Rolatast Bt., Rozinger Zoltán, Son & Son Kft., Szűcs Zoltán e.v., Trafik Company Kft., Travian Kft.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email