22_03_29_erdmost_nincskep

Lassítsunk a tempón a líra szárnyán

22_03_29_erdmost_nincskep

Lassítsunk a tempón a líra szárnyán

Streck Dánielnek fiatal kora ellenére már a második verseskötete jelent meg a hetekben, amit a hétvégén mutat be az érdeklődőknek a Parkvárosi Közösségi Házban. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Felgyorsult világunkban sokszor nem engedjük meg magunknak a gondolkozást, amire azért szükség lenne a versek olvasásakor. Pedig az irodalom hozzátesz az ember mindennapjaihoz, és olyan érzéseket tud elővarázsolni az olvasóból, amire csak a művészet képes,” vallja Streck Dániel, aki január 19-én, szombaton 16 órai kezdettel fogja bemutatni eddig megjelent versesköteteit a Parkvárosi Közösségi Házban.

Eleinte nem rajongott sem az irodalomért, sem azon belül a líráért. Aztán kamaszkorában rájött, hogy nagy hatással tud lenni rá egy-egy vers, és amikor egy véletlen folytán rábukkant nagymamája költeményére, az löketet adott a számára, hogy kipróbálja magát költőként. 21 évesen jelent meg az első kötete Ízisz címen, amit dédapjának ajánlott, és az első verset konkrétan róla is írta, mert – ahogy mondja – ,nála jobb embert nem ismer. Tavaly pedig kijött a Koromfesték is.

 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email