22_03_29_erdmost_nincskep

A kilókat lefaragja, a nőiességet és az önbizalmat erősíti

22_03_29_erdmost_nincskep

A kilókat lefaragja, a nőiességet és az önbizalmat erősíti

Ilyenkor újév táján újult erővel rohamozzuk meg a fitnesztermeket, hogy ledolgozzuk az ünnepek alatt felszedett kilókat. Az Érd Fm 101.3 riportere ellátogatott egy különös, magyar fejlesztésű edzésre, ami kifejezetten a nőknek szól, és ami nemcsak a külsőt formálja, de a magabiztosságot és a nőiességet, a belső kisugárzást is pozitívan befolyásolja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Amikor Békési Brigitta kitalálta és kifejlesztette a beautyrobic edzésfajtát, a célja az volt, hogy egy olyan sportot teremtsen meg, ami amellett, hogy kőkemény kardió és erősítő részeket tartalmaz, sajátságos hangulatának köszönhetően valódi én-időt teremt. Ahol ki lehet lépni a mindennapi élet robotjából, és az edzések végén testileg-lelkileg feltöltődve, újult erővel indulhatunk tovább. Ellátogattunk itt, Érden Nagy Katához, aki már lassan két éve tart edzéseket, és találkoztunk Violettával ás Évával, akik már a kezdetek óta járnak. Őket kérdezte az Érd FM 101.3 arról, mitől különleges és miben más a beautyrobic, mint egy átlagos aerobik edzés.


 

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email