Bélyegkép

Kosár: Majd’ száz pont, győzelem a záró meccsen

99-80-ra győzött a Szentendrei KSE vendégeként a BKG-VMG DSE a férfi kosárlabda NB II Közép B-csoportjának 11. fordulójában, így az érdiek győzelemmel zárták le a 2018-as évet.

 

Nem indult jól a mérkőzés Valaczkay Gáborék számára, hiszen az első negyedben alaposan bekezdett a vendéglátó, amely az érdiek gyenge védekezését kihasználva tíz perc után nyolcpontos előnyben volt, 28 pontot tett a táblára.

Innentől kezdve viszont váltottak az érdiek, amely után a nagyszünetre megfordították az állás, hiszen a második játékrészt 27-16-ra nyerték meg.

A VMG lendülete a térfélcsere után is megmaradt. A megerősödő védekezés jó alapot adott, amelyből el is tudott lépni a vendég csapat, a harmadik tíz percet 23-9-re hozták, s a záró negyedre így 70-53-as vezetéssel érkeztek.

Az év utolsó negyede pontzáport hozott, amelyet szintén megnyertek az érdiek, s kilenc triplájukkal, 99 pontot szerezve győztek tizenkilenc ponttal.

Az érdiek így négy győzelemmel és hét vereséggel, a tizenkettedik helyről várják a január 6-i, Kandó FSC elleni hazai folytatást.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 11. forduló
Szentendrei KSE-BKG-VMG DSE 80-99 (28-20, 16-27, 9-23, 27-29)
A BKG-VMG DSE dobói: Valaczkay Gábor 23/9, Kerényi Gergő 18/12, Miháczi Ádám 18, Nyitrai Ákos 14/3, Svéger Gábor 11, Kern Péter 9/3, Morauvszki Gergely 6

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email