Bélyegkép

A karácsony az állatoké is

A Sirius Állatmenhelyen idén is megszervezik a karácsonyi összejövetelt december 22-én, délután 1 órától, amelyen az összefogás erejét szeretnék hangsúlyozni. Böjtös Andrea, a a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány vezetője az ÉrdFM 101.3 műsorában beszélt a karácsonyi összejövetelről.

Az állatbarátok közösen díszítik fel a menhely udvarán álló fát – mondta el Böjtös Andrea, a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány vezetője. Böjtös Andrea kérte, hogy akik még szeretnék meglepni a kutyusokat, azok lehetőleg ne eleséget vigyenek. A  december 22-én, délután 1 órakor kezdődő rendezvényen a résztvevőket finom süteménnyel és meleg teával vendégelik meg a szervezők.


 

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email