Bélyegkép

Karácsony kutya módra

Az Eb Árvaház Tárnok határában az a hely, ahol nemcsak befogadják az átmenetileg gazda nélkül maradt kutyusokat, de rehabilitálják is azokat, akik erre szorulnak, hogy újra bízni tudjanak az emberben. December 22-én, szombaton a Jézuska őket is meglátogatja. Az Eb Árvaház karácsonyára  mindenkit nagyon sok szeretettel várnak.

Lehet majd karácsonyfát állítani és díszíteni, kutyát sétáltatni, kutyanevelési tanácsokat adni-kapni, zsákbamacskázni, no és persze az Eb Árvaház lakóinak ajándékozása sem maradhat el karácsonykor. A szervezők mindenkit sok szeretettel és meleg teával várnak december 22-én délelőtt 10 órától.

Az Érd FM 101.3 Schulczné Nagy Zsófiát, az Eb Árvaház egyik állatgondozóját kérdezte a karácsonyi programok mellett azokról a kutyusokról, akik már régóta várnak náluk gazdira, arról, lehet-e karácsonyi ajándék egy négylábú, végül arról, mire kell odafigyelni szilveszterkor a kutyusokkal kapcsolatban.


További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email