22_03_29_erdmost_nincskep

Érden megbecsülik az Ipartestület tagjait

22_03_29_erdmost_nincskep

Érden megbecsülik az Ipartestület tagjait

Idén három érdi vállalkozás is rangos elismerésben részesült: Szalai György, az érdi Gyurivill Kft. ügyvezetője Regionális Év Vállalkozója kitüntetést vehetett át, German József, a Di-Fer Kft. és Mátyus László, a Pánczél Kft. ügyvezetője pedig az Év Vállalkozója Díjat nyerte el. Az Érdi Ipartestület karácsonyi munkavacsoráján őket köszöntötték és a gazdasági fejlesztések haladását is megvitatták.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd és Környéke Ipartestület eredetileg a makro- és kisvállalkozók segítésére jött létre, de az utóbbi években már egyre inkább nyitnak a nagyobb vállalkozások felé is. Ez alkalommal nekik szerveztek karácsonyi vacsorát, ahol megvitathatták a gazdaságfejlesztési irányokat és közös megoldásokat találhattak az őket érintő problémákra.

– A mai este apropója az, hogy az érdi vállalkozók közül 2018-ban három vállalkozótársunk lett Év vállalkozója. Egyikük Pest megyében, két tagunk pedig a VOSZ országos vállalkozói díjában részesült. Őket szerettük volna ma köszönteni – mondta el Csóli Csaba, az Érd és Környéke Ipartestület ügyvezető igazgatója, aki arról is beszélt, hogy az egyik kereskedelmi bank felkereste őket, hogy az Ipartestületi tagsággal rendelkező nagyvállalkozásokkal kívánnak együttműködésre lépni.

A karácsonyi vacsorán T. Mészáros András polgármester is részt vett, aki a 2018-as év gazdaságfejlesztéseit ismertette a nagyvállalkozóknak. 

– A városvezetés igyekszik minden olyan munkát, amiket a helyi kis- és középvállalkozók is el tudnak vállalni, helyi vállalkozóknak adni. Szerencsére az elmúlt időszakban egyre többször tudtunk élni ezzel a lehetőséggel. Ehhez természetesen az is kell, hogy ezek a cégek komolyan vegyék magukat, a közbeszerzési és egyéb pályázatokon indulni kell. A célunk az, hogy minél több nagy cég települjön ide, hiszen akkor a kis- és középvállalkozók is egyre több helyre tudnának beszállítani, egyre több lehetőségük nyílna meg ezeknek a vállalkozásoknak is – emelte ki a polgármester.

Csóli Csaba elmondta, hogy a Szakorvosi Rendelőintézet és a vállalkozók között szeretnének egy együttműködést kialakítani.

– Leginkább arra vonatkozóan keresünk megoldásokat, hogy a vállalkozóknak minél kevesebb időt kelljen eltölteniük a rendelőben a várakozással. Emellett pedig azon is gondolkodunk, hogy a munkavállalóknak ne kelljen hónapokat várniuk egy-egy diagnózisra, így a cégvezető is nyugodtabb lehessen a munkavállalói egészségi állapotát illetően – hangsúlyozta az ügyvezető.
Az este folyamán a vállalkozók megvitathatták sikereiket, az őket érintő kérdéseket. 
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email