22_03_29_erdmost_nincskep

Emlékfával jubiláltak

22_03_29_erdmost_nincskep

Emlékfával jubiláltak

Emlékfa-ültetéssel ünnepelte alapításának huszonötödik évfordulóját az Érd és Térsége Víziközmű Kft. (ÉTV). Érden Lanku Ildikó ügyvezető és T. Mészáros András polgármester ültette el az oszlopos tulipánfa csemetéjét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzati tulajdonosok közigazgatási területén ültetett el egy-egy oszlopos tulipánfát (Liriodendron tulipifera) Lanku Ildikó ügyvezető igazgató, illetve az érintett település – Diósd, Érd, Herceghalom, Pusztazámor, Sóskút, Tárnok és Törökbálint –  polgármestere.

 

Az érdi emlékfa kiültetésére december 10-én került sor, az érdligeti parkban. Mint Lanku Ildikótól megtudtuk, azért erre a fajtára esett a választás, mert tulipán alakú virágaival, különleges leveleivel nagyon dekoratív, különleges – méltó ehhez az évfordulóhoz.

 

 

– Pár évvel ezelőtt még 348 víziközmű társaság működött az országban, jelenleg pedig 41 – ezek közt van az ÉTV is, a maga fiatal, huszonöt éves múltjával. Büszkék lehetünk rá, hogy mi ebben a kis régióban önálló szolgáltatást tudunk nyújtani, méghozzá nagyon jó színvonalon – mondta tudósítónknak Lanku Ildikó, kiemelve: a vízbiztonság, a szolgáltatott ivóvíz minősége nagyon jó, és a szolgáltatásokat olyan csapat biztosítja, amelynek tagjai közt vannak az idei országos szerelőverseny nyertesei.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email