22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló

Az ÉRD női kézilabda csapatának számos játékosa elkezdi szereplését a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon. A Delta RSE ÉRD röplabdázói hatodik győzelmükre hajtanak, a BKG-VMG DSE kosarasai a múlt heti bravúr után folytatják, míg a Batthyányban másodszor rendezik meg az Érdi Küzdősport Gálát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA
Elkezdik! Az ÉRD női kézilabda csapatának hét játékosa számára is elkezdődik a franciaországi Európa-bajnokság. Mint ismert, a magyar válogatottban a mérkőzésre nevezhető tizenhatos keretben csak Tóth Gabriella szerepel Szabó Edina együtteséből, ám Janurik Kinga és Szabó Laura tartalékként ott van az utazók között. Mellettük a szerbeknél Krpezs-Slezák Katarina csapatkapitányként, valamint Jelena Lavko és Jovana Kovacsevics várják a lengyelek elleni nyitányt, míg a cseheknél szereplő Marketá Jerábková és nemzeti csapata szombaton Románia ellen kezd.

Női kézilabda Európa-bajnokság, Franciaország (érdi érdekeltségű mérkőzések)
11.30., 18.00:
Szerbia–Lengyelország (A-csoport, 1. forduló)
12.01., 15.00: Magyarország–Hollandia (C-csoport, 1. forduló)
12.01., 18.00: Románia–Csehország (D-csoport, 1. forduló)
12.02., 18.00: Svédország–Szerbia (A-csoport, 2. forduló)

RÖPLABDA
A hatodikért! A Delta RSE Érd NB II-es női röplabdacsapata a Közép csoport tizedik körében hatodik győzelmének megszerzéséért lép pályára december 2-án, vasárnap, 16 órakor a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában. Dömötör-Mátrai Beáta együttese remekül kezdte második NB II-es idényét, hiszen öt sikerrel és négy vereséggel ötödik a tabellán, így jó esélye van arra, hogy a két győzelemmel és hét vereséggel álló TFSE elleni, idei utolsó hazai mérkőzésén hatodszor is győztesen hagyja el a játékteret.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 10. forduló
12.02., 16.00:
Delta RSE Érd–TFSE

KOSÁRLABDA
A bravúr után! Meg kell tartania az előző mérkőzésen szerzett lendületét és önbizalmát a BKG-VMG DSE férfi kosárlabdázóinak, akik az NB II Közép B-csoportjának előző fordulójában óriási bravúrt értek el, hiszen hazai pályán hét ponttal győzték le az addig hibátlan mérleggel álló SZPA-t. Miháczi Ádámék ezúttal kiélezett középmezőnybeli rangadón szerepelnek, hiszen a két győzelemmel és öt vereséggel álló érdiek a négy sikert és három zakót elkönyvelő, így nyolcadik helyezett BLF KK otthonába látogatnak december elsején, 18 órától.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 8. forduló
12.01., 18.00:
BLF KK–BKG-VMG DSE

KÜZDŐSPORT
December 2-án, vasárnap idén már másodszor rendezik meg az Érdi Küzdősport Gálát a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában. Az eseményen az ökölvívás és a kick-boksz szabályai szerint tartanak mérkőzéseket 16 órától, a fiataloktól egészen a felnőttekig.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email