22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: tíz érem az utolsó versenyekről

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: tíz érem az utolsó versenyekről

Hat arany- és négy ezüstérmet szereztek az érdi Masters SE táncosai az őszi idény utolsó országos versenyeiről.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Előbb október 27-én az érdiek tartottak országos versenyt a Pestszentimrei Sportkastélyban, ahol egy arany- és négy ezüstérmet, valamit további döntős helyezéseket értek el a szervező egyesület sportolói. Junior kisformációban a Jolly Joker formáció immár harmadik éve minden országos versenyét megnyerte, így a novemberi, érdi magyar bajnokságon is a dobogó legfelső foka a cél.

Az aranyérmes Jolly Joker mellett az Xpress junior nagyformáció, a Rakéták felnőtt kisformáció, a Wait for it felnőtt nemzeti kisformáció és a Sol Invictus felnőtt nemzetközi nagyformáció egyaránt ezüstérmes lett, míg utóbbi kategóriában a Royal Flush ötödikként zárt.

A serdülő párosoknál Barthos Bence és Ambruzs Kinga kettőse tizenkettedikként végzett.

Ezt követően október 28-án is országos versenyen mérették meg magukat az érdiek. a serdülő nagyformációban a Dream Travellert ötödik lett, junior párosban Záhonyi Patrik és Bradács Tamara hatodik, míg Ölbey Vajk és Szalma Borka nyolcadik helyen végzett.

A szezon utolsó országos versenyén is túl vannak a Masters táncosai, akik végül öt aranyérmet szereztek az ugyancsak Pestszentimrén tartott viadalon.

Az érdiek közül a Jolly Joker junior kisformáció, a Rakéták felnőtt nemzetközi kisformáció és a Royal Flush felnőtt nemzetközi nagyformáció is aranyérmes lett, míg junior párosban Záhonyi Patrik és Bradács Tamara, main class contact style kategóriában Czanik László és Korpás Petra nyakába került az első helyért járó medál. 

Ezek mellett a junioroknál Ölbey Vajk és Szalma Borka, a serdülő nagyformációs Dream Travellers negyedik, a serdülő páros Barthos Bence és Ambruzs Kinga ötödik, a junior kettős Gábor László és Szalai Alexa hatodik helyen zárt.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email