22_03_29_erdmost_nincskep

Nyolc érmet tartottak itthon

22_03_29_erdmost_nincskep

Nyolc érmet tartottak itthon

Három arany-, négy ezüst- és egy bronzérmet szereztek az érdi akrobatikus tornászok a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában az Érdi Torna Club által rendezett pontszerző viadalon, az ÉTC Kupán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rendező Érdi Torna Club tíz egységgel és egy manó korosztályú versenyzővel, az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület négy formációval indult el az ÉTC Kupán.

Az ÉTC-nél több most debütáló egység is bemutatta gyakorlatát, míg többen eredményeikkel egy versennyel az országos döntő előtt már biztosították a szereplésüket a decemberi fináléban.

A manók között az ÉTC növendéke, Horváth Hanna nyakába került az aranyérem, míg az újonc vegyespárosok között ezen a versenyen debütáló Verbinyecz Dániel és Szloszjár Ajsa kettőse is a dobogó tetejére állhatott.
Az újoncok között két érdi egység is a legjobb háromban végzett, hiszen Kovács Kíra és Dávid Fruzsina kettőse ezüstérmes, míg Katona Lilla és Csurgai Jázmin párosa bronzérmes lett.

A gyermek korosztályban a vegyespárosoknál Balogh Máté és Töpler Natasa párosa végzett az élen, megelőzve a szintén érdi Schuman Máté–Csákány-Csáfordi Míra duót, míg a lányoknál Tari Gabriella és Hidvégi Kinga a hatodik helyet szerezte meg.

A hármasoknál Mák Virág, Pelczel-Nagy Eszter és Mezei Boglárka a hetedik, az ugyancsak első versenyén résztvevő Nagy Réka, Pohly Jována és Purgel Hanna a tizenegyedik helyen végzett.

A youth korosztályban Koszta Melinda, Krausz Kitti és Gerzanics Csenge hatodikként zárt, míg a legnagyobbaknál, a 11-16 évesek között Kis Vanda, Balogh Dorka és Sárdi Borbála nyakába ezüstérem került.

Az ÉSWS SE-nek az újonc hármasa, Srágli Laurával, Privitzky Tamarával és Kocsi Lizával második helyen végzett, míg a ketteseknél Mák Tímea és Érdi Zenina negyedik lett, aholgy a gyermekeknél Palásthy Emese és Judák Rebeka is. A hármasok versenyében pedig Pék-Molnár Lilien, Bíró Borbála és Judák Rebeka a tizedik helyet szerezte meg.

Az Érdi Torna Club eredményei az ÉTC Kupán
manó: Horváth Hanna 1.
újonc vegyespáros: Verbinyecz Dániel–Szloszjár Ajsa 1. 
újonc kettes: Kovács Kíra–Dávid Fruzsina 2., Katona Lilla–Csurgai Jázmin 3.
gyermek vegyespáros: Balogh Máté–Töpler Natasa 1., Schuman Márton–Csákány-Csáfordi Míra 2.
gyermek kettes: Tari Gabriella–Hidvégi Kinga 6.
gyermek hármas: Mák Virág–Pelczel-Nagy Eszter–Mezei Boglárka 7., Nagy Réka–Pohly Jována–Purgel Hanna 11.
youth hármas: Koszta Melinda–Krausz Kitti–Gerzanics Csenge 6.
11-16: Kis Vanda–Balogh Dorka–Sárdi Borbála 2.

Az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület eredményei az ÉTC Kupán
újonc kettes: Mák Tímea–Érdi Zenina 4.
újonc hármas: Srágli Laura–Privitzky Tamara–Kocsi Liza 2.
gyermek kettes: Palásthy Emese–Judák Rebeka 4.
gyermek hármas: Pék-Molnár Lilien–Bíró Borbála–Judák Rebeka 10.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email