22_03_29_erdmost_nincskep

Egy óra alatt nyert a Delta!

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy óra alatt nyert a Delta!

Megszerezte második győzelmét a női röplabda NB II Közép csoportjában a Delta RSE Érd, amely a Közgáz SC vendégeként három szettben győzött!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Remekül kezdett és az első játszmát tizennyolc perc alatt 25:17-re nyerte meg a Delta RSE Érd a Közgáz SC ellen a Corvinus Egyetemen a másodosztályú bajnokság ötödik körében.

Ezt követően sem állt le Dömötör-Mátrai Beáta csapata, amely újabb tizennyolc perc alatt ezúttal tizenegy ponttal, 25:14-re nyerte a második felvonást, így közel került második győzelmének megszerzéséhez.

A harmadik szett ugyan az előző kettőhöz képest nehezebb volt, de az érdiek így is huszonhárom perc alatt 25:20-ra nyertek, így második sikerület ünnepelhették az új idényben, így jelenleg hét ponttal hetedik helyen állnak a bajnokságban.

A Delta a bajnokság hatodik körében, november 3-án, szombaton, 16 órától a Hercules SE-t látja vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 5. forduló
Közgáz SC–Delta RSE Érd 0:3 (–17, –14, –20)
Delta RSE Érd: Tátrai Zs., Tombor Sz., Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Darvas, Flach, Baumann, Nagy B., Jakab B., Tóth L. B. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email