22_03_29_erdmost_nincskep

Nemzetközi küzdősport-érmek érdi sportolóknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Nemzetközi küzdősport-érmek érdi sportolóknak

Lemák Diána új sportágában, brazil jiu jitsuban szerzett két ezüstérmet Londonban, míg a birkózók a szlovákiai Hetényben rendezett V. Polgármester Kupán szerepeltek eredményesen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Spartacus SC sportolója, Lemák Diána a londoni nyílt brazil jiu jitsu versenyen új sportágban, nemzetközi szinten mérette meg magát. Lemáknak a cselgáncs, szumó, grappling és a birkózás mellett a jiu jitsu az ötödik küzdősportja, amelyet versenyszerűen űz és eredményesen szerepel, amit az is mutat, hogy a londoni viadalon gi és no-gi kategóriában is a dobogó második fokára állhatott.

A birkózók a szlovákiai Hetényben rendezett V. Polgármester Kupára kaptak meghívást. A nemzetközi tornán a házigazdák és a magyarok mellett horvátok, csehek, ukránok, szerbek és szlovénok is szerepeltek. Az érdiek kisebb különítménye négy dobogós helyezést ért el, amellyel a csapatok közötti rangsorban a hatodik helyet szerezték meg.
A 85 kilogrammosoknál Sipos Alex, az 51 kilósoknál Madarassy Zoltán lett ezüstérmes, míg a 62 kilogrammos Kovács Dávid, illetve a 32 kilós Szenicza Nimród egyaránt a dobogó legalsó fokára állhatott.
 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email