22_03_29_erdmost_nincskep

Vb-ezüstök!

22_03_29_erdmost_nincskep

Vb-ezüstök!

Az ausztriai Grazban rendezték meg az idei évi Akrobatikus rock and roll Junior Formációs Világbajnokságát. Az érdi Masters SE Xpress lányformációja és a Bradács Tamara–Záhonyi Patrik páros a Back to the Future csapattal indult a versenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi lányok az elődöntő után első helyen jutottak tovább a középdöntőbe, végül azonban az Európa-bajnok csapat mögött pár ponttal lemaradva második helyen végeztek. 

Bradács Tamara és Záhonyi Patrik a Back to the Future (Rock and MagicMasters) csapattal mindent beleadtak, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Így is lett, hiszen fantasztikus döntős táncukkal a dobogó második fokára állhattak fel.

Ezt követően a Budapesti Területi Bajnokságon bizonyítottak a Masters SE táncosai. A Rakéták felnőtt formáció ismét aranyérmet szerzett, a Dream Travellers serdülő nagyformáció bronzérmes lett, míg serdülő kisformációban junior páros kategóriában a PCD negyedik, a Rouge nevű (Masters-Tornádó) csapat pedig ötödik lett. Gábor László és Szalai Alexa harmadik, Ölbey Vajk (Musztáng) és Szalma Borka negyedik helyezést ért el. A Masters SE-Island Rock TSE közös serdülő párosa Barthos Bence-Ambruzs Kinga szombaton egy nemzetek közötti versenyen, Dunaszerdahelyen nyolcadik, a vasárnapi területi versenyen pedig második helyezett lett. A területi viadalon main class contact style kategóriában Czanik László (Rók and Roll) és Korpás Petra (Masters SE) ezüstérmes lett.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email