22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb gólzápor

22_03_29_erdmost_nincskep

Újabb gólzápor

Ugyan a házigazda Puskás Akadémia FC II 2–0-ra is vezetett a félidőben, de az Érdi VSE nem adta fel, egyenlített, azonban a hajrában ismét hátrányba került. A hosszabbításban Bozsoki Imre révén pontot mentettek a vendégek, így 3–3-as döntetlennel ért véget az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában rendezett nyitómeccs.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem kezdte jól a Puskás Akadémia FC II elleni idegenbeli meccsét az Érdi VSE, amely a tizedik percben egy védelmi megingás miatt Gonzalo Vega találatával hátrányba került (1–0). Ezt követően ugyan meg voltak a lehetőségek az egyenlítésre, de ami érdi oldalon nem jött össze, az a túloldalon igen, a félidő hajrájában egy előrevágott labdát az érdi védők között ismét Vega juttatott a vendégek kapujába (2–0).
A fordulás után az érdiek kettőt is cseréltek, Ország Péter és Pintér Nikola érkezett Koós Gábor és Bogdán Erik helyére, s sorra jöttek az érdi lehetőségek, amelyekből egy szabadrúgás után Melczer Vilmos szépített (2–1).
Sőt, a 73. percben Pintér Nikola és Németh Gábor Vince összjátéka után előbbi kiugratta utóbbit, aki remekül emelt a hosszú felé, ahol Pintér érkezett és a kapuba bólintott (2–2)!
A hajrában az érdieknél volt a meccslabda, miután Balázsovics Máté kapott remek labdát, s a kapuját elhagyó Varga felett emelt, de a labda a kapu tetején landolt.
Amikor már azt hittük, hogy vége van, büntetőhöz jutott a PAFC II, amelyet Skribek Allen értékesített, újra előnyhöz juttatva csapatát (3–2).
De itt sem volt még vége! A 91. percben egy szöglet után Bozsoki Imre érkezett a rövidre, megelőzte Vargát és egyenlített! Az utolsó pillanatban még Pallagi Botond végezhetett el szabadrúgást ígéretes helyzetben, de nem talált kaput, így 3–3-as döntetlennel ért véget a találkozó.
– Megint az történt, ami szokott, ajándékoztunk az ellenfélnek húsz percet, aztán felébredtünk, de kétgólos hátránynál nehéz fordulni.

A második félidőre összeszedtük magunkat és nagyon jókor jött a gólunk. Nekem is sikerült betalálni, aminek örülök, bár kicsit szomorú vagyok, hogy most csak egy pontot tudtunk ezzel hozni, nem hármat.

Sok helyzetet kihagytunk, sajnos ez van. Jövő héten javítunk! – mondta az elmúlt két találkozón kétszer is eredményes Pintér Nikola.
– Ennek az egy pontnak is van értéke. Szerettünk volna nyerni, ott volt a lehetőség a kezünkben. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk és ezt be is bizonyították a pályán. Nekünk szakmai értéke van ennek a meccsnek, de nagyon kellett volna a fiatal játékosaimnak egy győztes meccs – fogalmazott Visinka Ede, a PAFC II vezetőedzője.
– Sok múlott az első félidőben kapott két gólon, mert nem volt benne az ellenfél játékában a gól. Minden meccsen rúgunk gólokat, sőt, most már nem csak egyet, de most is három kellett ahhoz, hogy pontot mentsünk, ez most egy ilyen időszak… – mondta Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.
Az Érdi VSE az NB III 12. fordulójában, október 28-án, 13.30-kor a Pápai Perutz FC ellen lép pályára hazai környezetben.