22_03_29_erdmost_nincskep

Irány a Viharsarok!

22_03_29_erdmost_nincskep

Irány a Viharsarok!

A női kézilabda NB I hatodik fordulójában az ÉRD csapata az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE otthonában lép pályára október 17-én, 18 órakor.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem szabad lebecsülni a Békéscsabát, annak ellenére sem, hogy csupán a tizennégy csapatos bajnokság tizenharmadik helyén áll egy győzelemmel és hat vereséggel, hiszen Horváth Roland lányai az ötödik körben például csak a Siófok remek hajrájának köszönhetően nem szereztek pontot.
A Békéscsaba az idényt a Budaörs elleni hazai győzelemmel kezdte, ezt követően viszont Debrecenben, a Népligetben, hazai pályán a Dunaújvárostól, Vácon, illetve Győrben is vereséget szenvedett – a már említett Siófoktól elszenvedett hazai zakó mellett.
Igaz, hogy Szabó Edina együttese a Mosonmagyaróvári KC ellen olyan dinamikus játékot mutatott, hogy azzal nehezen fogja felvenni a versenyt a házigazda, de ehhez az is kell, hogy Janurik Kingáék is remekeljenek. Sőt, a két pont megszerzése szinte kötelező feladat az ÉRD számára, hiszen ezzel tartaná a lépést a riválisokkal, így a Siófokkal, a Kisvárdával és a Váccal is.