Bélyegkép

Pazar győzelmet aratott az ÉRD

Az első perceket leszámítva más sebességi fokozatban játszott az ÉRD, mint a Mosonmagyaróvár, így ellenfelét könnyedén, 40–26-ra győzte le Szabó Edina együttese.

Egészen kiválóan kezdte az MKC elleni mérkőzést az ÉRD, hiszen a gyors támadásoknak köszönhetően az első öt percben háromszor is betalált. A vendégek ekkor még tartották a lépést, sőt egy hazai hiba után 4–3-ra vezettek is, de ezután jött a Janurik-parádé. Az ÉRD csapatkapitánya az első negyedórában tízszer védte a vendég kísérleteket, amely támadásban is lökést adott Szabó Edina lányainak, akik egy 10–0-s (!) szériát hoztak és a 17. percre érdemben eldöntötték a mérkőzést (13–4). Sőt, a szünet előtt nem sokkal Schatzl Natalie révén már 14 volt közte (23–9).

A második félidő nehezebben indult be, a kapuban Janurik Kingát váltó Julie Foggea hétméterest és két életerős lövést is hárított, ennek ellenére az első tíz percben hat gólt kapott, de ez sem veszélyeztette a hazai sikert, mert támadásban az ÉRD ezúttal megállíthatatlannak bizonyult, így a játékrész derekán is tartotta masszív tizenhárom gól körüli különbséget a Katarina Krpezs-Slezák által vezetett ÉRD.

A hajrá sok izgalmat nem hozott, a Mosonmagyaróvárnak voltak jó periódusai, de nem tudott érdemben közelebb kerülni ellenfeléhez, az ÉRD pedig megérdemelten győzött.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email