Bélyegkép

Hatodik hely az Eb-n, hetedik a világkupán

Egyszerre rendeztek junior lányformációs akrobatikus rock and roll Európa-bajnokságot, valamint páros világkupát a cseh fővárosban, Prágában. Az érdi Masters Sportegyesület mindkét programra nevezett és mindkettőn jól teljesített. A világkupán a Záhonyi Patrik-Bradács Tamara kettős a hetedik helyen végzett, az Xpress nagyformáció pedig a hatodik lett az Eb-n.

Az Xpress névre keresztelt junior lány nagyformáció képviselte az érdi egyesületet a csehországi Európa-bajnokságon, szombaton. A csapat jól táncolt, be is jutott a középdöntőbe, majd onnan a fináléba is. Végül a zsűri értékelése alapján a hatodik pozíciót szerezték meg, amiért egy kupával is gazdagodtak az érdi akrósok.

 

A világkupa küzdelmeiben a Masters három junior párosa volt érdekelt. Itt a legelőkelőbb helyezést a nemrég még vb-n bizonyított Záhonyi Patrik-Bradács Tamara kettős érte el, amely a hetedik helyen végzett. Lehetett volna még ennél is jobb a helyezésük, de sajnálatos módon egy sérülés miatt nem tudtak a döntőben táncolni. Gábor László és Szalai Alexa huszonkettedik, Ölbey Vajk és Szalma Borka pedig huszonharmadik helyen zárt a harmincnégy egységet felvonultató mezőnyben.

A kontinenstorna és vk mellett egy nemzetközi meghívásos versenyt is tartottak Prágában. A serdülő párosok megmérettetésén ott volt Barthos Bence és Ambruzs Kinga is, akik első helyen jutottak fináléba, majd egy ukrán egység mögött végül ezüstérmet szereztek. A duónak ez nagy eredmény volt, hiszen először indultak országok közötti seregszemlén.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email