22_03_29_erdmost_nincskep

Biztosított a költségvetés a Modern Városok Program befejezésére

22_03_29_erdmost_nincskep

Biztosított a költségvetés a Modern Városok Program befejezésére

Gyopáros Alpár államtitkár biztosította a városvezetést arról, hogy rendelkezésre állnak a pénzügyi források a Modern Városok Program befejező szakaszára – többek között erről is beszámolt sajtótájékoztatóján Aradszki András országgyűlési képviselő.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az egyeztetésen Gyopáros Alpár biztosította Aradszki András országgyűlési képviselőt és T. Mészáros András polgármestert arról, hogy folytatódhat a Modern Városok Program Érden. Ennek legfontosabb jele, hogy a Csaba utca munkálatai hamarosan befejeződnek. Aradszki András az ott lakók türelmét kérte, hiszen az újjáépítés mind műszakilag, mind közlekedéstechnikailag nehéz feladat.

Folytatódnak az útépítések: az érdi utak megújítása továbbra is fontos szempont a városfejlesztésben. Az országgyűlési képviselő jó kezdeményezésnek tartja a parkvárosi utcák – Nyomdász, Olvasztár, Művezető – aszfaltozását, mely lakossági hozzájárulással valósulhatott meg. 

Aradszki András gratulált az Ifjúsági Önkormányzat új megválasztott diákpolgármesterének, alpolgármestereinek és képviselőinek. Sok sikert kívánt a diákoknak és felhívta a figyelmüket arra, hogy a politika milyen komoly dolog és mennyire fontos a társadalom, az emberek, a város szolgálata.

A Sargentini-jelentés kapcsán kiemelte, hogy politikai támadásról van szó, mely ellen a magyar Parlament tiltakozik.

A nyugdíjprémium ügyében ismertette, hogy idén akár a 18 ezer forintot is elérheti az az összeg, amit az idősek számára biztosít a kormány.

A parlamenti őszi ülésszak egyik legfontosabb tárgyalandó kérdésének a nemzeti éghajlatváltozási stratégiát nevezte meg, melynek fő üzenete, hogy Magyarország az éghajlatváltozás kezelése tekintetében előkelő helyen áll. 

Aradszki András végezetül felhívta Érd és környéke figyelmét arra, hogy október 6-án emlékezzenek meg az aradi vértanúkról, valamint az 1956-os forradalom és szabadságharc bukásáról. 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email