22_03_29_erdmost_nincskep

Családi napot tartanak a birkózók

22_03_29_erdmost_nincskep

Családi napot tartanak a birkózók

Szeptember 16-án családi napot rendez a Batthyány iskola udvarán az Érdi Spartacus SC, Érd MJV Önkormányzata, a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola és lelkes szülők közreműködésével. A Spartacusnál nagy hagyománya van a családi napnak, az eseményen bárki részt vehet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdeklődők különböző színes programokat próbálhatnak ki, és betekintést nyerhetnek a birkózás és a szumó világába.

Reggel nyolc órától Barta Sándor és Tar Mihályné gyűjtik maguk mellé a lelkes kuktákat, akik elkészítik az ebédet. Ezt követően a fiúk és lányok (hat éves kortól) kipróbálhatják a Spartacus két sportágát, a birkózást és a sumót, majd kötetlen beszélgetés következik az egyesület idei szumó világ- és Európa-bajnokaival, Délceg Józseffel és Végh Richárddal, és edzőikkel, Südi Gáborral és Bíró Attilával.

9.30-tól kezdődik a focibajnokság, az asztalitenisz-verseny, illetve az íjászat, emellett a különböző kézműves foglalkozások és a csokievő verseny. 10 órától snapszer- és römiviadalok is indulnak, majd a Nagy István Ultikupán is elindulhatnak az érdeklődők a nyereményekért.

12.30-tól rendezik az ünnepélyes megnyitót, ahol kihirdetik a versenyek győzteseit. A versenyen induló ételek közül több fős zsűri választja majd ki a legjobbat. Ezt követően folytatódik a snapszerverseny, illetve ekkor rendezik az ultiverseny döntőjét is. Aki pedig levezetné az ebédet, az még zumbázhat is.

A családi napra jelentkezni lehet szeptember 10-ig Tar Mihálynál, a 0620/9419-618-as telefonszámon, az mtar@vivamail.hu-n, illetve az erdispartacus@gmail.com email-címen.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email