22_03_29_erdmost_nincskep

A VÉD Egyesület jóvoltából idén is lesz cipősdoboz akció

22_03_29_erdmost_nincskep

A VÉD Egyesület jóvoltából idén is lesz cipősdoboz akció

November 26-tól lehet leadni az ajándékokat tartalmazó cipősdobozokat a VÉD Egyesület Budai út 12. szám alatti irodájában. Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában Tekauer Norbert, a VÉD Egyesület elnöke mondta el a cipősdoboz akció legfontosabb tudnivalóit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tekauer Norbert elmondta, hogy három évvel ezelőtt csatlakoztak először a Baptista Szeretetszolgálat akciójához, Érden ők az egyedüliek, akik csatlakoztak a kezdeményezéshez.   A Baptista Szeretetszolgálat meghirdetett időpontjához igazodnak, így november 26-tól lehet leadni a cipő dobozokat, a Budai út 12-ben, a VÉD Egyesület irodájában, 10-16 óra között. De telefonon egyeztetést követően ettél eltérő időpontban is fogadnak dobozokat.

Az ajándékokat egy jó állapotú cipősdobozba kell helyezni, majd pedig karácsonyi csomagolással ellátni. A Baptista Szeretetszolgálat pedig a csomag tartalmától függően eljuttatja az arra leginkább rászorulóknak. Ez azt is jelenti, hogy nem az érdi gyerekekhez fognak eljutni ezek a csomagok, hanem olyan településekre kerültek eddigis, ahol mélyszegénységben élnek a gyermekek és a szüleik.

A korábbi években közel 1000 csomag gyűlt össze, de minden egyes doboznak örülnek a szervezők. Tekauer Norbert hozzátette, hogy bárki adhat le cipősdobozt, akiben a vágy megvan arra, hogy segítsen, anyagi helyzettől függetlenül.

A cipősdoboz akcióról itt olvashatnak bővebben.

Hallgassa meg a beszélgetést Tekauer Norberttel!


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email