22_03_29_erdmost_nincskep

Tízéves az IRKA

22_03_29_erdmost_nincskep

Tízéves az IRKA

A kilencedik születésnapot nem ünnepelhették meg tavaly, ám az ideire annál több meglepetéssel és programmal készülnek. Június 18-án 15 órától szeretettel várják a Czabai-kertben a Poly-Art, illetve a Képzőművészek Érdi Körének tagjait, no meg minden irodalomkedvelő érdeklődőt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A programból Daróci Lajosné Márta, a születésnapi ünnepség szervezője adott egy kis ízelítőt – de tényleg csak egy kicsit, ugyanis nagyon sok meglepetéssel készül, amit nem szeretne előre „lelőni”. 

Amit tudhatunk, hogy több irodalmi mű is elhangzik majd – többek közt Deutsch Anita színésznő tolmácsolásában -, fellép Kiss Company, valamint az Alma Latina együttes, és sokan mások. A KÉK-ek kerítésgalériával lepik majd meg a tízéves irkásokat, és nem maradhat el a díjátadás sem. Idén, a pandémia miatt nem a próza, vers és diák kategóriákban osztanak ki elismeréseket, hanem azokat díjazzák, akik sokat tettek a közösségért az elmúlt másfél évben. Odaítélik az IRKA-emlékérmet, valamint a most alapított rovatvezetői díjat és a Poly-Art emlékérmet – ez utóbbi kitüntetésben négyen részesülnek majd. 

Az ünneplőket meglepetés-ajándékok és -játékok szórakoztatják majd. A szervezők készülnek többek közt kvízzel, ami az IRKA tíz évéhez kapcsolódik, és humoros művelődéstörténeti kérdésekkel is.

A rendezvényre mintegy ötven látogatót várnak. Mivel szabadtéren tartják, védettségi igazolvány, illetve maszk viselése nem kötelező.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email